keskiviikko 25. syyskuuta 2013

#44 Uusi nimi, uudet tuulet

Heipähei! Niinkuin joku jo saattoi varmaankin huomata, blogi vaihtaa nimeä. Nimeksi tulee luultavasti Jempun Hevoselämää. Kommentoikaa mitä mieltä olette nimestä ja onko teillä joitain muita nimiehdotuksia blogilleni. Ja nyt blogi tulevaisuudessa suuntautuu enemmän hevosiin, eikä juurikaan enää lifestyleen.
Mutta juu, nopea päivitys tähän väliin.

Eli viime perjantaina menin Empulle yöksi ja menimme koulua. Menin Taavilla ja se sujui yllättävän hyvin. Laukanvaihdot sujuivat tosi hyvin aikaisempaan verrattuna ja Taavi oli mukavan reipas ja yhteistyönhaluinen. Menimme tarhassa ihan perus koulujuttuja. Menin erikokoisia ympyröitä, spiraalia ja laukanvaihtoja yms.
Lauantaina meillä oli sitten estetunti Somerolla. Sain elämäni ensimmäisen kerran lastata hevosen ja se sujui hyvin, koska Taavi vain käveli kyytiin. Tunnilla menimme kevyessä istunnassa puomeja ja kevennysharjoituksia (pieni kevennys, yksi askel alhaalla, kaksi ylhäällä jne.) Tunti sujui ihan hyvin, menimme rataa. Kaksi kieltoa tuli, mutta eipätuo haittaa. Hieman tuo tunti oli erikoinen, koska Taavi oli ihan superlaiska ja jotenkin tosi omituinen.

Kuvasimme videopostauksen 

Olen ollut nyt kipeänä, enkä ole oikein tehnyt mitään. Kuumetta on ollut parhaimmillaan yli 40 astetta, joten en ole edes pystynyt päivittelemään blogia enkä mitään. Mutta menen viikonloppuna pe-su huolehtimaan Hensun ja Taavin, koska Emppu lähtee perheineen kylpylään. Menen siis vain päästämän ponit talliin, ulos ja ruokkimaan, että ei sen kummempaa. Mutta kuvailen varmaa jotakin silloin.

Oon ihan rakastunu tähä aineeseen 
"Oon pahis, näytän kieltä ku et anna mun nukkuu, vaan kokoajan sen sun salamas kanssa häikäset! hävytöntä"
Lammenkaivuu alotettu! JES!


Mutta laittakaahan kommenttia tulemaan muutenkin, niin osaan paremmin toteuttaa sellaisia postauksia, joista te tykkäätte!

♡:ellä Jemina

2 kommenttia:

  1. Sulla on kiva blogi :) Toi hevonen minkä kuvia on tosa Ylhäälä on tosi sulonen :) :) :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos kovasti! Se onkin tosi söpö ♥

      Poista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!