lauantai 5. lokakuuta 2013

#45 Kysymyspostaus + kuulumisia

Heippahei! En olekaan taas vähään aikaan kirjoitellut. Pahoittelut siitä.
Vaikka blogini nyt näillä näkymin muuttuu enemmän hevospainotteiseksi, haluaisin että te lukijat kertoisitte tahtoisitteko lifestyle postauksia vai enemmän hevosiin painottuvia? Kertokaa ihmeessä?! Kommenttia tulemaan!

Ja sitten asiasta toiseen. Eli siis kysymyspostaus =) Jassun kanssa tehdään sellainen ja toivomme että vaikka tuntisitkin meidät niin kysyisit jotain, jota haluaisit tietää. Laittakaa myös kysymyksiä tähän kommentilla. Tässä vielä kysymyspostauksen video You tubessa. (Sinnekkin voi laittaa kysymyksiä


Ja sitten vielä vähän ikävämpään asiaan, eli Pörri, kissani on ollut nyt kateissa melkein kaksi päivää. Toivon että se on vain jossakin seikkailemassa tai naapurissa, koska se ei ole vielä kertaakaan ollut poissa kotoa kauaa. Se yleensä tulee aina sisälle ja syömään kun tulemme kotiin. Eilen olimme koko päivän poissa kotoa ja tulimme vasta illalla, mutta Pörriä ei näkynyt missään. Kävin eilen illalla ja tänään aamulla huutelemassa pihalla ja naapureidein lähellä.

                                                      ♥ Tuu takas

Rakaaaas ;(
Kommentoikaa tosiaan :)

Lopuksi vielä tuhannet kiitokset kaikille 18 lukijalleni!! Teitä on jo paljon enemmän, kuin mitä uskalsin edes toivoa!  ♥ Kiitos!!

4 kommenttia:

  1. Eikää! Pörrii. ;( ;O.... Tule takaisin *sniif* ;( .... Onks se jo löytyny? ....... Mun mielestä vois ehkä olla kans se enemmän hevos painotteinen, mut sit välillä vois , jos on tapahtunut jotain jännää, ni siit vois kirjottaa :)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!