Minä

Olen siis blogin kirjoittaja Jemina. Vuonna 2000 syntynyt maalainen Kiikala/Salolaistyttö. Aloitin bloggaamisen vuonna 2013, mutta välissä on ollut paljonkin taukoja-
Opiskelen tällähetkellä eläintenhoitajaksi Paimion Ammattiopisto Liviassa.
Minulla on isoveli ja olen nuorin perheestämme. Asumme omakotitalossa, minulla on oma koira Enska(Coton de Tuléar), sekä kissa Pörri (venäjänsininen).
Meiltä löytyy myös 8 kanaa, sekä kaksi kukkoa. Kuusi maatiaiskanaa (Saima, Hertta, Elsa, Lina, Inkeri ja Iines), kaksi Mille Fleur kanaa (Justiina ja Hönö) ja Mille Fleur kukko (Armas), Kääpiökochin kukko (Sulo).

Maatiaiskanat vas. Lina, Inkeri ja Iines
Mille Fleur vas. Armas(edessä), Hönö (must.valk.) ja Justiina
 Elsa

 Hertta

Saima
Enska

Pörri

Ratsastuksen lisäksi harrastan pianonsoittoa, sekä sählyä :) Ratsastus vie kuitenkin eniten aikaa ja onkin harrastuksistani minulle se rakkain ja tärkein. Sählyä pelaan lauantaisin aina syksystä kevääseen. Pianotunneilla kävin kerran viikossa, mutta tällähetkellä soitan ilman tunteja vain kotona.

Ratsastusta olen harrastanut vuodesta 2010 lähtien. Käyn satunnaisesti ratsastelemassa Emilian poneja Taavia ja Hensua. Ystäväni Reetan puoliveristä Laikkua pääsen ratsastamaan nykyään välimatkan takia harvemmin, mutta aina välillä kuitenkin. Samalla tallilla Laikun kanssa on irlannincob ruuna Paddy jota myös siellä ratsastelen. Koulussa myös ratsastan ja ajan koulun hevosia satunnaisesti.
Minä ja Taavi 2012

2013? Laikku

Minä ja Laikku 2015^^

Minä ja Namu 2015

15 kommenttia:

 1. Moi eiks sä käy välillä hovitallilla ratsastamassa Saimal tai Laikul ? Mä taisin nimittäin eilen nähä sut ku menit Laikul ilman satulaa :) En viittiny tulla puhuu sul mitään ku en ollu varma oliks se sinä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu käyn välillä Ratsastamassa Laikulla, sen omistaja on mun hyvä ystävä :) Saimaa vuokrasin ennen, en enää. Juu menin Laikulla eilen ilman satulaa, kuka sä oot? :D

   Poista
  2. Et varmaan ees nähny mua lauantaina ja et varmaan tunnekkaan mua mut hoidin Saimaa sillon kun te tulitte :) Oot saattanu kyl nähä mut jossain ku asun kans Salossa :)

   Poista
  3. Joo kyl mä näin, ootko sä Saiman uus vuokraaja? voitaisko jutella jossain lisää? Jos laitat kommentilla vaikka sun puhelinnumeron tai jos sulla on facebook ni nimesi, niin en julkaise sitä kommenttia? :)

   Poista
  4. En tiedä kuka nuo edelliset anonyymi kommentit lähetti, mutta mäkin asun täällä Salossa, ja kaverini vuokras Saimaa ainakin kesällä :3

   Ja minäkin aloitin ratsastuksen 2010, ja olin juuri menossa ekalle luokalle :3

   Enska on tosi söpö :D Ja oot näköjään ihan mahtava ystävä jos nuo 8 tyyppiä on antanu ihan 5/5. Tai ainakin luulen niin :D

   Ja sun youtube videot on tosi hauskoja, ja pidän lyhytelokuvista eniten. Ja eka sun video minkä näin, oli se lyhyt elokuva, missä 2 tyyppii (lopuks kolmaskin) huolehti Adesta ja Jadesta :DDDDDDDDDD

   Poista
 2. Ja olis tosi kiva jutella jotain lisää :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin alotin ratsastuksen 2010 mut olin sillon 6 vuotias :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Mä haluiaisin joskus nähdä sut silleen oikeesti ei vaan ruudun läpi. Muuten jos sä asut Salossa ja mä Billnäsissä niin kyllä me ehkä joskus voitais nähä koska mä käyn ratsastamassa Billnäsin tallilla ja repehän kuuluu Billnäsin ratsastajiin ja repehän käy joskus siellä kisaamassa niin mä oon yleensä kattomassa tallin kisoja ja voisithan sä itsekin sinne tulla kisamaan? Mä olen nimeltäni Enna ja olen 9 vuotias (meidän iät on aika eri) oon ratsastanu kolme vuotta suunniilleen ja oon tippunu kerran lemppariltani/hoitsulta.

  VastaaPoista
 5. Moi, onko Enska ollu sinulla pennusta asti? Minkä ikäinen koira se on? Minulla ollut samanlainen.. Ihania nuo Cottonit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enska tuli mulle kun se oli 6kk :) Se on nyt 1v 7kk vanha :)

   Poista
 6. Oot tosi kaunis ja haluisin nähdä sut mut asun ihan eri puollella suomee, ja oon vasta 9

  VastaaPoista
 7. Tää on ihana blogi! Enska on sitten niin söpö! Oot tosi hyvä kirjoittaja,Jemina

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!