lauantai 2. maaliskuuta 2013

#14 Yökylää ja Taavilla ridausta

Menin perjantaina koulun jälkeen Empulle yöksi. Ratsastimme koulua, tai no, jos sitä kouluksi voi sanoa, ainakin minun kohdallani. Menin siis tälläkertaa Davella. Poika oli kiltti, vaikka taluttaessa vähän yrittikin pomotella. Poika todella nautti harjauksesta ja sen huomasi :)
Joku taitaa nauttia harjauksesta :)
Söpö poni "mitä sa tuijotat?"
Hensuuu <3
Hoidon jälkeen sitten suojat Taaville. Ne menivät ongelmitta/hyvin, mutta toista voi sanoa satulasta xD

Ensin en saanut sitä selkään, sitten se oli liian takana, sitten satulahuopa oli liian takana jne. On se vaikeaa, kun ei osaa :) No kun vihdoin sain satulan selkään ja kiristettyä vyön, sekä suitsittua ponin, niin eikuin vain selkään.

 Minä jäin pyörimään tarhaan, Emppu meni Hensulla tarhan vieressä. Aluksi Taavi oli reipas, mutta se taisi johtua siitä, että poika vilkuili kokoajan Hensun perään. Kun poni tajusi, ettei Henu lähde minnekkään, se rauhoittui ja samalla muuttui laiskaksi. Taivuttelin ponia ja otin sekä kevyttä, että harjoitusravia. Ponin askeleet tuntuivat todella suurilta ja kummallisilta, koska viimeaikoina olen ratsastanut vain noin 100-130cm korkuisilla hevosilla. Laukkasin molempiin suuntiin.. ja molempiin suuntiin ensimmäinen nosto oli todella huono(keinuhevoslaukkaa). Unohdin nojata taakse, kun poni pukitteli ja jalkakin heilui ihan kivasti. Yritäpä siinä sitten keskittyä kun poni hidastaa, nenä valuu, kaveri huutelee ohjeita, eikä oo mitään käsitystä mitä pitäis tehä :D no, ei se ihan noin mennyt, mutta sen suuntaisesti :)

  Hoidimme ponit pois ja menimme vaihtamaan vaatteet ja kävimme suihkussa. Lädimme koululle discoon. Siellä oli aluksi aika ankeaa, mutta lopulta päästiin tämmöisiin fiiliksiin: o-ou o-ou a DING DONG ja hei hei mutsi! mä en oo syöny mun lääkkeitä :D Niin, no ainakin mä pääsin xD

Oli kyllä kiva ratsastaa välillä Taavilla, mutta Hensu, mä tulen vielä <3 
Tänään ei ole mitää erikoista tiedossa, lähinnä kotona oleskelua/Somerolla pörräilyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!