perjantai 5. huhtikuuta 2013

#16 Perran vklp leiri

Olin Perran viikonloppuleirillä 8.3-10.3.2013. Perjantaista sunnuntaihin kolme mahtavaa päivää mahtavassa seurassa. Olin siis leirillä kahden ystäväni, Sopsun ja Jassun kanssa. Oli tosi hauskaa :D
Leirillä meitä oli kaikkiaan muistaakseni 15. Minä, Jassu ja Sopsu saimme yhteiseksi hoitsuksi Luken 
Luke on kyllä ihana! 

Perjantaina, kun tulimme tallille, majoituimme kolmestaan yhteiseen huoneseen. Kävimme maneesissa katsomassa Lukea ja hyppimässä esteitä :D Kun tulimme takaisin, olimme ihan sekofiiliksissä. Varsinkin Jassu =D Menimme toisiamme piiloon, huutelimme kaikille moi ja sekoilimme huoneessa. Lopuksi leikimme raipanpiilotusta pimeässä. Hoitsujen jaon jälkeen söimme iltapalaa ja menimme huoneeseemme.  Vihdoin saimme kahdentoista jälkeen nukuttua.
Moppe

Rikse

Luke
Vallu ja Polle

Polle

öö?


 Jassu ja Mä

 Mä ja Sopsu (ilmeeet xD)

Lauantai

Syötyämme ammupalaa, menimme talliin katsomaan tuntilistaa. Sieltä minulle selvisi, että aamulla minulla oli estetunti Lukella, heti estetunnin jälkeen ilman satulaa Vallulla ja illemmalla itsenäinen Pallerolla.
 Estetunnilla oli minun ja Luken lisäksi:
Sofia - Pallero
Cilla - Ponita
Laura M - Mortti
Iida M - Luffe
Viki - Cleo
Siiri - Sissi
Pusu
Tunti sujui ihan hyvin, Luke oli kuulolla ja meni sopivaa tahtia. Vaikka aluksi olikin tahmea, alkoi esteillä innostua. En ollut varautunut ilmavarahyppyihin kauhean hyvin, joten kaksi kertaa jäin jälkeen. En kuitenkaan tippunut. Lukella oli ihanan tasainen laukka ja hyvät hypyt. Omassa istunnassa ja omassa ratsastamisessa onkin sitten kehitettävää paljon enemmän :D


Estetunnin jälkeen, minulla oli siis heti perään Vallulla ilman satulaa tunti. Sofia hoiti Luken pois ja minä pomppasin heti Vallun selkään. Minun ja Vallun lisäksi tunnilla oli:
Jassu - Cacru
Laura A - Cleo
Ulla - Ponita
Iida - Mortti
?? - Polle (en muista ratsastajan nimeä)

Vallu oli laiska aluksi, mutta muutamalla raipan muistutuksella Vallu alkoi reipastua.  Laukannostot olivat aika hankalia, mutta sujuivat lopuksi nekin. Sofia ei saanut kuvattua loppua, jolloin teimme muutamia leikkejä. Sofia ei saanut kyllä  kuvattua Vallun reipasta laukkaa lopussa. Kuitenkin kuvattua saatiin tarpeeksi.


minä ja Vallu, Jassu ja Cacru

                                        

Menin kuvaamaan muita tunteja kun leikkitunti päättyi. Kävimme syömässä ja oleilimme huoneessamme, kunnes minulla alkoi itsenäinen tunti. Menin sen siis Pallerolla. Menin ihan jotain vain, mitä päähän pälkähti ja mitä osasin. Taivuttelin paltsua ja tein temponvaihdoksia sun muita. Pallero on kyllä niin kiltti ja ihana!

Tyylikästä =D

ravia

laukkaa

Illalla syötyämme iltapalaa, sekoilimme taas. Juttelimme söimme herkkuja ja oleilimme huoneessamme.

Sunnuntai

Aamulla syötyämme jälleen aamupalan, menimme talliin. Minulla oli estetunti Mopella ja itsenäinen Cacrulla. Sain kuitenkin estetunnille Palleron, koska Annalina joka tykkäsi Mopesta, suostui vaihtamaan.  Tunnilla oli minun ja Palleron lisäkseni:
Siiri - Vaavi
Jassu - Vallu
Annalina - Moppe
Laura - Luke
Iida M - Buce
ravia

Tunti sujui ihan hyvin minun osaltani. Jassu tippui Vallulta kaksi kertaa, mutta niitä ei saatu kuvattua. :(


okseri
kaksi hyppyä

Illemmalla minulla oli siis itsenäinen Cacrulla, jonka aloitin ilman satulaa, mutta otin satulan, koska selkä tuntui pahalta. Cacru oli aika innokas lähtemään, koska Nita hyppäsi Kingillä. Cacru yritti lähteä Kingin perään, mutta sain sen pidettyä. Muuten tunti meni mukavasti, tein pujotteluja ja kaikkea sellaista.


Kun olimme syöneet päiväruoan, pakkasimme tavaramme. Käytyämme moikkamassa vielä hevosia, meitä tultiin hakemaan. Sofian äiti tuli hakemaan meitä ja lähdimme kotiin.

Elämäni ensimmäinen leiri! Oli kyllä tosi hauskaa! <3

8 kommenttia:

 1. kiva postaus! ja hyvin ridaat!<3 kivasti tekstii ja paljon kuvii ja videoita(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvin hei! pyh ja pah nuo videot ja kuvat on ihan karseita! Mut kiitos ja onneksi oli kuuvaajia ♥

   Poista
 2. hieno ja kiva blogi ! lukijaks :)

  VastaaPoista
 3. onko toi viki se vadelmamousse youtubessa ?:D koska se tykkää kans cleosta ja vallusta.. kiva blogi,ja näytti kivalta leiriltä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo :D Ja siis miten niin kans tykkää? Ja siis joo tykkää se :D Ja se oli tosi kiva leiri! <3

   Poista
  2. koska sä tykkäät kans ainaki vallusta , entiiä tykkäätkö cleosta ? vaikutti kivalta,oliko kivoja tyyppejä? en ois tunnistanu porukasta ku sut ja sun kaverit,ja sitte ton vikin ja sen kaverin onko iina? Oon seurannu ton vikin videoita ni tunnistin heti ku listassa luki cleo-viki :-D

   Poista
  3. Juu Vallusta, Cleoo en oo viel kokeillu :) Ja oli ihan mahtavii ja juu oli Iina. :)

   Poista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!