torstai 17. lokakuuta 2013

#48 Saima 14-15.10.2013

Olin tuossa maanantai-tiistai tädilläni Salossa, kun nyt on syysloma. Käytiin molempina päivinä tallilla. Menin siis maanantaina ensin Jaakolla (171cm) Jaakko oli tosi kiltti ja ihana, lempeä jättiläinen.
Ratsastin kevyesti kaikki askellajit läpi ja muutamia kiemuroita yms.


epätarkka... mut ainoo ratsastuskuva.. loput videoita
Sitten menin hetken Laikulla, mutta vain käyntiä ja ravia. Laikku oli mukava, vauhdikas ja pienen oloinen (n.160cm) Jaakon jälkeen. Kuvaaja ei ollut paikalla.


Lopuksi vielä Saimalla koulua, meni ihan ok, vaikka poni oli taas niin hirveän erilainen, kuin Laikku ja Jaakko. Vaikka sitä muotoa en sieltä saanutkaan väännettyä kunnolla, niin poni kulki kuitenkin reippaasti ja halukkaasti korvat hörössä, joten se riitti. Kuvaaja ei ollut edelleenkään paikalla.Tiistaina lähdimme jo aamulla tallille ja hain Saiman pihatosta. Harjailin tammaa ja sitten varustin. Menin kentällä ensin jotain aika rentoa, mutta sitten aloin tulemaan puomeja ja esteitä. Reetta piti minulle tuntia.
Saimalla oli kiva hypätä, vaikka pari kieltoa tuli ja hypyt olivat ilmavia, mutta niissä oli suht. helppo pysyä. Korkeutena meillä oli n.40cm. Lopuksi menin pitkän kävelymaaston Saiman kanssa. Sitten vielä vietiin hepat ulos ja lähdettiin tallilta.

Verkkasin puomeilla


Alotin hyppäämään ristikkoaJa sitten vähän isompaa pystyä


9 kommenttia:

 1. toi vika kuvia :P ja kivasti kuvii mut tekstii ois voinu olla vähän enemmän (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pikkusen ehkä jäin jälkee... ja Kiitti, mut vähän vaikee jättää tekstii pois ku kahest päiväst neljän hepan ratsastuksesta kerron jo n. viidellätoista rivillä... Joten tekstii en saa vähennettyy enää.

   Poista
  2. Eiks Jassu sanonukki et tekstii sais olla enemmän? :D

   Poista
  3. mä vähän ihmettelinki tota :D

   Poista
 2. kiva postaus ja blogi, liityin lukijaks :)

  VastaaPoista
 3. Pst Jaakko oli 176cm ;P hih :3 ihana postaus ♡

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!