tiistai 26. marraskuuta 2013

#54 Tunti 20.11.2013

Anteeksi hirveä postaus tauko taas, mutta nyt on koulussa ollut aika paljon esitelmiä, testejä ja paljon läksyjä, sekä en ole tehnyt paljoa mitään, niin ei ole ollut intoa postailla.

Mutta siis asiaan..

Olin Perniössä estetunnilla keskiviikkona 20.11.2013. Mukana olivat Jenna, Henni, Jassu, Sopsu, Leena ja Suski.
Tuntilista näytti tältä:
Jemina - Vallu/Luke
Jassu - Vallu/Luke
Jenna - Polle
Leena - Mortti
Suski - Cacru
Sopsu - Pallero

Minä ja Jassu haluttiin molemmat Vallu, joten arvottiin siitä, kumpi sen saa. Arpaonni suosi kerrankin minua ja sain Vallun. Hain ponin karsinasta ja laitoin käytävälle. Heti kun aloitin harjaamisen poni alkoi testailemaan ja pomppi sivulle ja pystyyn. Komensin sitä ja jatkoin, niin ponikin lopetti. Harjailin nopeasti ja selvitin harjakset. Laitoin vain suitset, koska menin ilman satulaa.


Menimme maneesissa. Verkassa Vallu tuntui hyvältä ja oli suhteellisen reipas ja yhteistyönhaluinen. Nosti laukat hyvin, pientä tahmeutta alussa lukuunottamatta.


Aloitimme sitten puomeilla. Tunnin aiheena oli ns. tiukat tiet, eli yritimme ratsastaa mahdollisimman suorat kulmat. Tulimme kolmea estettä ( kuva alla)


Menimme molemmista suunnista noita kolmea pystyä ja Vallun kanssa meni hyvin. Muutaman kerran se hyppäsi miltei paikoiltaan, niin en osannut olla ilman satulaa kunnolla kyydissä. En kuitenkaan pudonnut tai mitään. Vallu oli suht. reipas ja innostuikin jonkun verran esteistä. Ihana poni ♥
Korkein este oli 60cm pysty, joka sujui hyvin :)


pysäytetty videoista, anteeksi laatu

Kooste:


 Kaikki materiaalit on kuvannut Henni. Kiitos sulle vielä tosi paljon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!