lauantai 10. toukokuuta 2014

#81 Koulukiemuroita

5.5. Maanantaina oltiin perrassa koulutunnilla Jennan, Leenan ja Jassun kanssa. Menin suoraan koulusta Jennalle ja sieltä sitten Jassun kyydillä mentiin Leenalle. Leenalla nopeasti vaihdoin ratsastuskamat ylle ja lähdettiin kohti Perniötä.
Murbet:3♥
 Tunnilla oltiin vain omalla porukalla, eli me neljä. Leenalla ratsuna Mortti, Jassulla Cacru, minulla Vaavi ja Jennalla Sakke. Vaavi, Cacru ja Mortti olivat aikaisemmalla estetunnilla, joten autoin Jennaa hoitamaan Sakkea Jassun kanssa. Harjattiin karvapalleroihanuutta ja kaikki sujui ihanasti, kunnes tuli kavioiden puhdistuksen aika. Loppujen lopuksi minä sain siinä sitten käyttää voimani, taitoni ja vikkelyyteni nostaessani Saken takakavioita. Ensin ei meinannut nostaa, sitten nosti äkkiä ja kun yritin pitää jalkaa ylhäällä laski sen kovalla voimalla maahan ja littasi minut karsinan ovea vasten. Kerran sai litattua ihan kunnolla, mutta muuten sain ponin käyttäytymään edes vähän. Sain lopulta kaviot nostettua ja varustettiin poni.
Hyppäsin Vaavin selkään ja käveltiin tovi. Sitten aloitettiin tekemällä erikokoisia voltteja ja taivuteltiin hyvin hevosia ympyröillä. Vaavi tuntui oikein mukavalta ja sitä oli helppo ratsastaa. Saatiin muutamia oikein kivoja pätkiä. Tultiin sitten käynnissä pohkeenväistöä, jotka sujuivat keskimäärin hyvin. Välillä etupää johti liikaa ja takapää jäi jälkeen, mutta pariin otteeseen, etenkin oikealle väisti oikein kivasti.

Tultiin pohkeenväistöä myös ravissa, joka sujui aika lailla ongelmitta. Vaavi tuntui tosi kevyeltä ja kulki hyvin omalla moottorilla kantaen itsensä. Tehtiin Laukannostoja ja laukassa taivutteluja ympyrällä. Sain sen kulkemaan myös laukassa, josta olin tosi innoissani ja ylpeä (ensimmäinen poni, jonka sain kulkemaan myös laukassa!) Vaihdeltiin pariin otteeseen suuntaa ja tehtiin siirtymisiä ravista pysähdykseen. Ne sujuivat oikein hyvin. Ravissa tehtiin vielä ympyröitä ja saatiin ihan super pätkiä, peräänannossa. Ihana herra♥

Tunnilla ei ollut kuvaajaa, joten en viitsiä hirveän paljon tarkemmin selostaa, ettei tekstiä tule liikaa. Otettiin tallissa ja kentällä muutamia kuvia tunnin jälkeen.^^Vaavi♥ ja minä


^^Jenna ja Sakke ♥♥Jassu ja Cacruu:3♥
Käytiin vielä ponien hoitamisen jälkeen ottamassa tarhassa olevien hevosten kanssa kuvia. Moppe riehui ihan urakalla, samoin Merlin ja muut :D
♥♥♥


^^ Ihan samanlaiset ilmeet mulla ja Jennalla näis kahes vikas xD


^^^ Riehupellet..:D

Maanantaina leikkitunti perrassa ja minulla ratsuna todennäköisesti Polle! :D ♥ Kuvaajakin luultavasti tulossa, joten materiaalia tulossa! :)

Olen ollut pariin kertaan viime viikolla Empulla yötä ja Hensulla on tullut ratsastettua ihan urakalla, mutta materiaaleja en ole vielä saanut. Laitan vaikka lyhyesti kuvia, kun ne saan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!