maanantai 3. elokuuta 2015

#117 Taavilla esteitä 20.7.♥

Menin maanantaina Empun kanssa esteitä. Tiistaina käytiin maastossa ja keskiviikkona oli Somerolla estekisat. Taavilla on tosiaan kainalossa haava, joten sillä mentiin ilman satulaa ja vasta kisoihin laitettiin satulavyö karvan kanssa. Maanantaina mentiin tarhassa jumppasarjaa ja kahta pystyä. Verkattiin laitumella ja mentiin muutaman kerran siellä olevat puomit.

Taavi oli oikein kiva ratsastaa ja aika reipaskin :). Tultiin tarhassa kahta puomia, jonka  jälkeen ristikkoa. Taavi oli hieman tahmea, mutta tosi kiva ratsastaa. Muutama pukkikin tuli, mutta sitten jatkettiin taas reippaammin :D Jumppasarja meni yllättävän hyvin joka kerta. Nostettiin esteitä ja korkeimmillaan pystyt oli 50cm ja jumppasarjan korkein 70cm. Taavi hyppäsi kaikki ilman suurempaa ongelmaa. yksi pudotus tuli jumppasarjan toisiksi viimeiselle 60cm pystylle, mutta se este kaatuili muutenkin kokoajan :P Ratakin sujui hyvin ja saatiin laukanvaihdotkin suurimmaksi osaksi ihan hyvin tehtyä. Tulin lopuksi vielä uudestaan viimeisen pystyn, kun siihen tie aina vähän venyi ja vauhti hiipui. Olin lopuksi tosi tyytyväinen Taaviin.

Molemmat kuvat on pysäytetty videolta, että laatu on mitä on. Muutenkaan kuvia ei ollut joten en jaksa kirjoittaa tarkemmin :D

2 kommenttia:

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!