perjantai 11. tammikuuta 2013

#1 Perjantai

Minä ja Gledi
Jenna ja Gledi
Perjantaina 11.1.2013 Olin kaverini Jennan kanssa Karhunjalantilalla(issikkatalli). Siivosimme karsinat ja harjailimme Jennan (youtubessa TheGlediponi) hoitoponia Glediä. Kävimme myös taluttelemassa tammaa maastossa, sekä sitten kentällä Jenna kokeili Gledin luottamiskykyä. Kaikki sujui kivasti, lukuunottamatta Gledin säikähtämistä kentällä, kun Jenna ja poni ravasivat. Jenna juoksi Gledin vieressä ja Gledi tuli kiltisti perässä, mutta sitten se säikähti jotakin. Se pomppasi Jennaa päin sivulle ja sitten pysähtyi. Keneenkään ei sattunut ja kaikki muu sujui mallikkaasti. Ihastuin yhteen issikkavarsaan, Dimmaan. Se oli söpö kuin mikä ja todella kiltti. Tykkäsin muistakin hepoista, mutta Dimma jäi mieleen. Kun olimme hoitaneet Gledin, annoimme hepoille heinät ja kannoimme vettä tarhaan.


Lilja
Soléy
Flyga
Dimma

Breyting Videota issikoista

Gledi
Tallikissa Kovis
Tallikissa Pehmis
Tallikissa Nuppu

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja liityn lähipäivinä lukijaks :) Oiih, Glediparass<3 Meen huome ridaa sillä :D Jemmu, Gledi on mun xDD Ja voiks linkata tähän postauksee mun blogin ni voin linkata mun blogin seuraavaa postauksee sun:)?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mä linkkaan sen tähän samaan, ku muokkaan noit kuvia samalla. Ja siis joo en oo viemässä Gleduu sulta <3 Mut siis joo, kiitos kommentoinnista =D

      Poista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!