sunnuntai 24. helmikuuta 2013

#12 Saima 21.2

Olin tädilläni Salossa yökylässä ja menimme ratsastamaan eräälle yksityistallille, jossa majailee tätini yhden ystäväperheen hevoset. Kiuruilla(se ystäväperhe) oli kaksi hevosta, Jaakko ja Laikku. Jaakko oli 173cm korkuinen musta ruuna. En muista rotua. Laikku oli 163cm Puolalainen puoliverinen. Myöskin ruuna.
Niina ja Jaakko
Jaakko 

Laikku
Mutta minä ratsastin Saimalla, joka taas oli erään Katjan hevonen. Se oli 135cm tilastohevos tamma.
Saima oli kiltti hoitaa, mutta Niina (joka oli kanssamme siellä) varoitteli ponin arvaamattomuudesta.
Saima

Saippua <3

Saima ja minä =D

Ratsastin yksin kentällä, joten menin aika vapaasti. Ja Saimahan todellakin oli arvaamaton. Välillä se vain seisahtui, eikä suostunut liikkumaan. Sitten piti mennä tökkimään kentän viereisessä tarhassa olevan hevosen turpaa ja muuta sellaista. Käynti ja ravi sujuivat kuitenkin ajoittain todella hyvin. Jouduin ratsastamaan aika löysällä ohjalla, koska ponilla oli aikaisemmin ollut posket verillä hammaspiikkien takia, joten sen suu oli arka.
Ravia

Minä ja Saima

Ravia ympyrällä (ohjien korjaus)
Kun ravasin oikeaan kierrokseen kevyttä ravia, se ampaisi kulmasta pukkilaukkaan. Onnistuin kuitenkin juuri ja juuri pysymään kyydissä ja käänsin ponin kentän keskelle. Menin uudelleen kulmaan ja nyt ei tapahtunut mitään.
Pukkilaukan lopussa

Pukkilaukan jälkeen
Niina otti minut liinaan, koska poni alkoi pöllöilemään liikaa. Ravasin liinassa, mutta laukan jätin väliin. Ensi kerralla sitten :)Ilmeillä mennään :D


Ilmeet xD

Loppukäynneissä poni keksi vielä mennä makaaman kesken ratsastuksen se vain yhtäkkiä lysähti maahan Onneksi olin hereillä ja ehdin pomppaamaan pois alta. Otin kuitenkin nopsaan ohjat käteen ja maiskautin, jolloin ponsu nousi jaloilleen. Sen jälkeen kävelin vielä hetken ja sitten lopetimme.

Kaija ja Jaakko (kieli ulkona :D)2 kommenttia:

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!