torstai 4. heinäkuuta 2013

#37 Kesälomaviikkoja

Taas on jäänyt postaukset vähemmälle, olen tosi pahoillani siitä. Toivon kuitenkin, että jaksaisitte lukijat sen verran vaivautua, että joskus kommentoisitte postauksiani, koska se saa minutkin vähän enemmän aktiiviseksi, kun tiedän, että joku lukee näitä ihan oikeesti. Kuitenkin, tässä nopea päivitys tästä lähipäiviltä.

28.6. Perjantaina heräsin klo: 7 Söin aamupalan, vaihdoin puhtaat vaatteet, pakkasin loput kamat ja 20min yli lähdin pyörällä Empulle. Olin joskus puoli kahdeksan aikaan Empulla. Lähdimme kahdeksan aikoihin Empun mummolle. Kaikenkaikkiaan meitä oli 9. Empun Mummi ja Mummo, Emppu, Pate, Ville, Mervi, Jukka, Mikke ja minä. Sieltä mummolasta lähdimme sitten kohti Särkänniemeä. Liikuimme aluksi Empun kanssa kahdestaan, mutta sitten Mikke ja Pate liittyivät seuraamme. Kiertelimme melkeinpä kaikki kivat laitteet ja söimme yms. Oli kiva päivä! =) Jäin sitten siitä Empulle peräti kolmeksi yöksi.

 Lauantaina ratsastimme laitumella. Menimme ratsastusleikkejä mm. puomikujaa, pujottelua, pikkuesteitä yms. Menin Hensulla. Oli tosi kivaa ja Hensulla oli kiva hypätä, vaikka pari kieltoakin tuli. Puomikuja oli meille helppo nakki, mutta esimerkiksi pujottelussa ohjaus ei ollut ihan kohdillaan, niin menimme sen muutamaan kertaan, kunnes saimme onnistuneen kerran. Empulla ja Taavilla meni myös hyvin.
Sunnuntaina hyppäsimme laitumella. Menin tälläkertaa Taavilla. Vaikka jännitin hirveästi, niin ihan turhaan! Taavi oli tosi kiltti eikä pukkejakaan tainnut tulla kuin ihan muutamia. Laitumella se tykkäsi hypätä ja oli reippaampi. Hyppäsimme n. 50cm rataa, joka meni ihan hyvin. Sitten sitä nostettiin n. 60cm, joka meni myös hyvin. Yhdessä 70cm trippelissä jäin jälkeen ja lensin kaulalle. Esteen jälkeen oli yksi kulma, josta Taavi aina lähti vetämään hirveillä hanoilla. No, se sitten myös lähti, mutta pääsin onneksi takaisin, enkä tippunut =)
Lopuksi hyppäsin sitten 80cm ristikon. Menin sen kaksi kertaa ja Taavi hyppäsi kivasti.
Yritin 90cm-100cm, mutta siitä emme päässet. Emppu meni sitten Taavilla vielä sen 90cm ja sitten minä hyppäsin vielä 60cm. Oli kivaa :)


Maanantaina Tinja tuli Empulle ja ratsastimme tarhassa ja minä aloitin Hensulla. Yritin jotain kouluntapaista, mutta se ei oikeen onnistunut. Menimme laitumelle ja vaihdoimme hevosia. Menin Taavilla ilman satulaa ja sillä oli kivat askeleet. (ihan erilainen kuin Luke!) Niissä oli helppo pysyä :) Sitten järkytyin, kun Emppu laittoi mulle ja Taaville 60cm esteen. Tulin sen pari kertaa, hyvin meni. Sitten Emppu nosti sitä ja tulin sen pari kertaa. Hyvin meni. Kun lopuksi sain kuulla, että se nostettu este oli 80-85cm olin ihan ihmeissäni. No, tuli sekin sitten mentyä :)


Kuvia vielä Pörristä <3

2 kommenttia:

 1. Ehhehee mun ja Henkan "Laalalaala :D" Mut joo kiva postaus ja hyvä jos Dave on reipas :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laalalaala <3 Ja oli se ainaski sillon paljon reippaampi ku jossain tarhas :D Mut tosiaan, laitumel on parempi pohja, ni Taavikin tykkää hypätä siellä :D
   Ja hyvin se sulki menee :)

   Poista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!