keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

#39 ViimeviikoltaMaanantaina 8.7. Menin iltapäivällä Empulle yöksi. Kävimme maastossa. Menin Hensulla ilman satulaa. Yhdessä ravipätkässä Hensulta vaan yksinkertaisesti meni jalat alta. Se melkein kaatui, joten tulin alas selästä. Poni pääsi kunnolla jaloilleen ja Emppu tuli punttaamaan takaisin selkään. Kävimme vähän  metsässä ja sitten soratiellä ravailemassa. Soratiellä olevan kaivurin takia käännyime suunniteltua aikaisemmin takaisin ja menimme laitumelle vielä laukkaamaan. Poni ei tuntunut juuri ollenkaan jäykältä, edes vasempaan kierrokseen.

Tiistaina 9.7 Aamupäivällä ratsastimme laitumella. Menin Taavilla ilman satulaa. Emppu meni Hensulla kaulanarulla. Taavi oli laiska ja kun minulla ei ollut kannuksia, jouduin käyttämään vähän enemmän raippaa. Laukannostot olivat aluksi todella huonoja, mutta ennenpitkää nekin paranivat. Yhden kerran kun meni tasapaino pukin jälkeen jäin roikkumaan kaulalle ravissa. Taavi väisti sivulle, joten laskeuduin maahan, mutta se ei mennytkään ihan putkeen.. Nimittäin kompastuin ruohopuskaan ja lensin mahalleni. Menin takaisin selkään ja jatkoin normaalisti.Illalla olin vielä Perniössä tunnilla. Oli maastotunti ja minulla oli Luffe. Luffen hoitaja hoisi tamman kuntoon ja minä vain vein sen kentälle ja hyppäsin selkään. Kävelimme hetken kentällä ja sitten lähdimme maastoon. Satu kärkenä Riksellä, sitten Leena ja Lady, joku leiriläinen ja Sissi, Liini ja Luke, Jassu ja Pallero, Minä ja Luffe ja Jenna ja Vallu. Käynnissä Luffe oli tahmea ja tuntui ärsyttävältä. Kun pääsimme ravailemaan Luffe reipastui ja alkoi tuntua kivalta. Kun jäimme ravissa jälkeen, otin ravipätkällä laukan. Luffen laukka oli tasaista ja ihanan reipasta. Emme laukanneet (paitsi minä ja Jenna) maastossa, koska Jassu ei halunnut vielä laukata. Laukkasimme sitten kentällä ja sain Luffen laukkaamaan muutaman pätkän jopa todella reippaasti. Loppuverkkasimme vielä ja sitten hoidimme hevoset pois. Ihastuin Luffeen täysin.

© Jenna
Torstaina 11.7 Olin Jassun kanssa uimassa. Vietimme hauskat pari tuntia uiden ja sekoillen. Oli tosi kiva päivä, kiitos Zazu! <3


Perjataina 12.7 Lähdin vanhempieni kanssa Lahteen. Minut vietiin Milan luo yöksi. Milalla oli tosi hauskaa! Käytiin uimassa, leivottiin, katsottiin leffaa, syötiin karkkia, lenkitettiin Milan koiraa Lilaa yms.


Lila ♥

Sisi ♥


Lauantaina 13.7 Vanhempani hakivat minut ja Milan ja suuntasimme meille. Mila jäikin tästä sitten viikoksi :D
Illalla olimme savusaunassa, mammallani. Käytiin Ficon kanssa lenkillä ja pojukin osasi olla jo tosi nätisti hihnassa.


3 kommenttia:

  1. Haaste sulle mun blogissa :)) http://jonnaaan2.blogspot.fi/2013/07/haaste.html

    VastaaPoista
  2. nyt vast huomasin et mainitsit mun videon tuol :D

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!