perjantai 31. heinäkuuta 2015

#115 Maastoilua yms.

12.7. Sunnuntaina käytiin Empun kanssa maastossa poneilla. Taavi on tullut Empulle takaisin ja maanantaista perjantaihin oli tulossa kavereillemme yhdessä järjestämä ratsastusleiri, joten Taavilla piti käydä kotimaastossa ennenkuin joku leiriläisistä laitetaan sillä maastoon. Minun ratsunani oli siis tuttuun tapaan Hensu.

video maastoilusta

Mentiin perus puolentunnin maastolenkki suhteellisen rauhassa. Mentiin kaikkia askellajeja ja kaikki sujui oikein hyvin. Kun tulimme takaisin kotiin, hyppäsin Taavin selkään ja Menin hetken kentällä. Tulin pari kertaa muutaman esteen ja lopuksi muutaman hypyn 60cm pystylle. Taavi oli tahmea, mutta yllätti kyllä positiivisesti.

Hetken kuluttua Repe ja Laikku saapuivat pihalle. Vietiin Laikku tarhaan ja muut pääsivät katsomaan sitä aidan yli. Kaikki olivat tosi innoissaan, Taavi ehkä eniten. Hetken niiden oltuaan purettiin vähän Laikun tavaroita satulahuoneeseen ja käytiin itse sisällä.


Ihana Läiskä♥
Kovasti kiinnostaa :DVähän myöhemmin Emppu haki Namun ja Repe Laikun ja autoin heitä hoitamaan hevoset. Emppu ja Repe ratsastivat tarhassa jonkun reilu 45min ja ratsastus oli kovin sekalainen. Aluksi vähän koulua, muutama hyppy ja hippaa yms. Ratsastuksen jälkeen hevoset hoidettiin pois ja annettiin iltaruuat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!