perjantai 7. elokuuta 2015

#118 Estekisat Taavilla 22.7.2015♥

Keskiviikkona mentiin Empun kanssa Somerolle Härkätien ratsastuskeskuksen iltaestekisoihin. Emppu meni kaksi luokka Namulla, minä menin kaksi luokkaa Taavilla. Tiistai-iltana suihkun ja saunan jälkeen putsattiin varusteita. Putsasin ratsastuskenkäni, chapsit, Taavin suitset ja satulan. Aikaisemmin oltiin pesty jo suojat yms :D

On niissä vähän eroa :P

Ennen


ja jälkeen :D
Katsottiin samalla poliisiopistoa :D
Keskiviikkona nukuttiin aika pitkään ja siinä aamupäivällä siistittiin hevosia ja harjailtiin niitä aika kauan. Katottiin tavarat valmiiksi ja pakkailtiin hevosten kamoja ja omia kamoja kasseihin. Siinä ennen puoli viittä laitettiin hepoille kuljetuskamppeet päälle, eli kuljetussuojat, häntäpinteli ja suitset riimun alle. Sitten lähdettiin lastaamaan. Molemmat hevoset menivät ihan hyvin kyytiin ja lähdettiin ajamaan Somerolle.

Somerolla otettiin hevoset ulos ja vietiin ne karsinoihin. Kannettiin kamat karsinoiden eteen ja käytiin maksamassa lähtömme. Aloin harjailemaan Taavia ja varustin sen kuntoon. Lähdinkin sitten aika pian 40cm verkkaan maneesiin. Otin pari hyppyä ja Taavi oli oikein mukavan tuntuinen ja aika reipaskin :D
Taisin olla viides tässä luokassa. Kun lähdin radalle Taavi jäi katsomaan kentän vieressä olevia puomeja. Näytin ne sille ja jatkoin.Radalla Taavi olikin ihan tajuttoman laiska.. Yhtään estettä ei pudonnut ja päästiin uusintaankin, mutta saatiin 1vp ylitetystä enimmäisajasta.




Kävelin Taavin kanssa maneesin edustalla, kunnes pääsin 60cm verkkaan. Toiselle verkkaesteelle tuli yksi pudotus, mutta muuten verkka sujui ihan hyvin. olin muistaakseni kolmas lähtijä 60cm luokassa. Tämä rata sujui meiltä paremmin, vaikka videoita katsoessani katsoin kauhuissani kuinka rumasti ratsastan.. noh, tähän suoritukseen olen kuitenkin enemmänkuin tyytyväinen. Saatiin puhdas rata ja ruusukekkin kotiin vietäväksi :D Taavi oli kyllä hieno poni :)







paras poni♥

8 kommenttia:

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!