perjantai 22. huhtikuuta 2016

#126 Viimeajat

Lähiaikoina olen ratsastellut jonkin verran Hensulla, Taavilla, sekä Laikulla :) En enää muista milloin, missä ja mitä olen ratsastellut, joten en aio kirjoittaa tässä postauksessa tarkkaan vanhoista ratsastuksista. Blogi on todellakin ollut taas laiminlyöty ja unohdettu minun osaltani.. Jotenkin aina vaan ei tule kirjoitettua. Yritän kuitenkin blogata vielä, koska tykkään kyllä kirjoitella tänne :)

Repe oli meillä viikonlopun (taisi olla huhtikuun puolella) ja otettiin meillä muutamia kuvia. Kuvattiin myös kaksi haastetta, joista toinen löytyy jo tubesta, toinen on vielä vaiheessa


kissani pörri ♥
tekemämme voimisteluhaaste =D

Kuvasin videopostauksen, kun kävin lauantaina 16.4. Ratsastamassa Hensun ja Taavin. Kävin Hensulla maastossa ja Taavilla menin koulua ilman satulaa. Hensu oli maastossa kuin unelma, käveltiin miltei koko matka, otettiin vain kolme ravipätkää ja muutamia siirtymisiä, kiemuroita ja väistöjä. Taavi oli ratsastaessa laiska ja satulahuopa liikkui jonkunverran, joten ratsastus ei ollut mitään parhaimmasta päästä. Saatiin kuitenkin muutamat kivat pätkät ja se riittää :)



Olin Pernilössä estetunnilla maanantaina 18.4 ja menin tunnin Cacrulla. Hypättiin aika pieniä, mutta harjoiteltiin tiukkoja käännöksiä ja pientä rataa. Cacru oli aluksi tosi laiska ja kesti melkein puolet tunnista saada siihen jonkinmoinen ote. En vain jotenkin yhtään osannut ratsastaa sitä, tuoda sitä hyvään paikkaan esteelle ja hypyissäkään en ollut mitenkään kiitettävästi.. Poni on vaan niin erilainen mihin olen nyt lähiaikoina tottunut :D Loppuakohden kuitenkin menomme parani ja olin viimeiseen rataan tyytyväinen. Tunnilla olivat kanssamme Leena Mortilla ja Marika Kingillä. Nita piti tunnin ja tunti oli aika kiva, ei ehkä maailman monipuolisin mutta yksinkertainen ja jäi kyllä hyvä fiilis siitä :D Jassu oli kuvaamassa tunnilla ja tein jassun kuvaamat videoista pienen koosteen =)




Ollaan Repen kanssa Laikun kanssa touhuiltu tallilla kaikenlaista. Ollaan juoksutettu Laikkua, menty kunnolla koulua ja esteitä, sekä rennommin ilman satulaa. Laikun kanssa ratsasteluja ollaan kuitenkin kuvattu aika vähän. Yritin tehdä jonkinlaista videopostausta tiistaina tallilta (19.4.) mutta videosta tuli aika huonolaatuinen ja ehkä tylsähkö. En saanut videopostauksen materiaaleja koneelle ja osa taitaa olla Repelle, joten voi olla parempi kuvata vain suosiolla kokonaan uusi joskus :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!