perjantai 24. toukokuuta 2013

#27 Koulutunti 22.5

 Minulla oli keskiviikkona koulutunti Perniössä. Menin koulusta kotiin ja pakkasin nopeasti kamat kasaan. Söin nopeasti leivän ja sitten äiti vei minut Jassulle. Tulin Jassulle kolmelta. Me oltiin ulkona ja koirien kanssa sisällä. Että Remu ja Netta ovat kyllä niin söpöjä ja ihania <3

vas. Remu ja Netta <3

Netta ja hieno nukke XD

Ihana pari!


Nepuu

Mä ja Remu

Netta <3

Remu

Jassu ja Remu

Remuu

Aww

Remun ja Jassun temppu =)

Jassun isä vei meidät puoli viideltä Leenalle. Leenalta lähdimme sitten 20min vaille viisi Suskille. Suskilla menimme kaikki (minä, Sopsu, Jassu, Leena ja Suski) Suskin autoon ja lähdimme huristeleemaan kohti Perraa. 
Sopsu <3

Polle

Vallu

Tuntilista näytti tälläkertaa tältä:
Jassu - Pallero
Sopsu - Vallu
Jemina - Cacru
Jenni - Volna
Marika - Foppe
Suski - Mortti
Leena - Vaavi
lisäksi tunnille tuli ylimääräisenä Laura - Luffe, joka pääsikin tulemaan, vaikkei hänen pitänytkään päästä. Meitä oli siis kahdeksan. Mentiin kentällä, koska Perniössä ei satanut yhtään, vaikka kotona satoikin. :D
Cacru oli edellisellä tunnilla, joten menin katselemaan tuntia kun oli vielä aikaa.
Tunnin loppuessa pomppasin selkään ja lähdin kävelemään.

Valitettavasti ratsastuksesta ei ole materiaalia, mutta yritän kuvailla tunnin lyhyesti, ettei tule mitään ylipitkää  romaania, jota kukaan ei jaksa lukea =P

Cacru oli aluksi todella laiska ja yritti mennä monesti syömään ruohoa kentän reunalle. Sain sen raipalla kuitenkin heräteltyä ja aluksi otimme ravia. Cacru oli tosi tahmea, mutta virkistyi ajanmyötä. Onneksi pojalla on kuitenkin tasaiset askeleet. Sain sen taipumaan hyvin ja helposti. Onneksi Cacru on niin helppo saada taipumaan =)
Teimme ravissa ja käynnissä tälläistä tehtävää: Tehtiin voltteja, joilla ensin taivutettiin sisälleppäin puolet voltista, sitten suoristus ja loppupuolisko ulospäin taivutettuna. Cacru meni nämä tehtävät todella hyvin. Tehtiin tätä myös toiseen suuntaan ja sitten harjoitusravissa taivutteluja uralla yms.

Otimme sitten laukka tehtävää: Pitkän sivun alussa laukannosto ravista, laukassa taivutusta sisälleppäin, pitkänsivun lopussa ravi ja seuraavan pitkänsivun alussa taas laukka jne. Tehtävä oli muuten helppo, mutta koska Jasmin, joka ei laukannut käveli Pallerolla muutamaan otteeseen uralla, muutkin joutuivat kävelemään hetken. Jassu kuitenkin tajusi väistää sisemmälle, mutta aika-ajoin joku oli kuitenkin edessäni, joten laukkasin muutamia pääty-ympyröitä yms. Sitten teimme ravissa vielä muutamia ympyröitä ja siirtymisiä. Sitten annoimme löysät ohjat ja ravailimme, antaen hevosten venyttää kaulaansa.

Tunnin jälkeen hoidin Cacrun nopeasti pois, harjailin vähän, annoin heipat ja kuvailin muita heppoja.
Oli kiva tunti! <3<3<3

Väsynyt poni <333
Vallu ja Polle
Vallu
Polle
Polle Pony <3
Mortti ja Suski (ihana pari!)

Takaisintulo matkalla Jassu ja Sopsu, myös minä oltiin jo aika sekofiiliksissä. (mahdoton kolmikko) Matka sujui nopsaan.

4 kommenttia:

  1. Rem ja Nettaaaa<3<3<3 Saanks ottaa jotai kuviii blogiin? (loppukuva:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiva! Mäki löysin sun blogis :) Liityin lukijaksiii

      Poista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!