lauantai 4. toukokuuta 2013

#20 Vikellystä ja ajoa

Olin keskiviikon, 1.5 kokopäivän (klo:14-20:30) Empulla.
Kun tulin Empulle, menimme heti hakemaan Taavin hoidettavaksi. Kun olimme harjanneet ruunan kumisuilla ja olimme harjaamassa toisilla harjoilla, Ville tuli huutamaan, että: "Tytöt! Syömään!"
Jätimme Taavin tarhaan ja kävimme nopeasti syömässä pizzaa. Söin puolikkaan pizzan, joka oli tosi herkullista.

Taavi (vanha kuva)

Awws (vanha kuva)

Hölmön näköinen?? (vanha kuva)
Syömisen jälkeen nappasimme kaikki kamat mukaan ja riensimme Taavin luo. Hoidimme ponin loppuun ja varustimme sen. Laitoimme sille vikellyskamat päälle ja Emppu punttasi minut ensin selkään. Emppu piti liinaa ja "juoksutti" meitä, pitäen samalla minulle istuntaharjoituksia ja kaikkea muuta kivaa.
Taavi oli SUPER laiska, etenkin aluksi. Mutta kun saimme ponsua vähän herätettyä, niin kyllä se siitä lopulta virkistyi. Menin käynnissä ja ravissa sivuttain, ilman käsiä, väärinpäin, kädet pään päällä jne. Oli hauskaa, enkä meinannut kuin kerran tippua :D  Laukassa en sitten tehnyt muuta, kuin laittanut käteni ylös ja pään päälle. Laukka sujui aluksi todella laiskasti ja huonosti. Laukka oli yhtä tuskaa, kun Taavi halusi leikkiä keinuhevosta. Kun olin laukannut, otin vähän vielä ravia ja käyntiä. Sitten vaihdoimme, eli Emppu pomppasi selkään ja minä juoksutin. Emppu meni samoja juttuja kuin minäkin. Lopettelimme ja hoidimme Daven pois. Jätimme sen tarhaan loimitettuna ja veimme Hensun hoidettavaksi.

Hoidimme pikaisesti Henun ja aloimme säätämään kärryjä ponsulle. Lopulta saimme kärryt Hensun perään, vaikka siihen menikin pieni ikuisuus :)
Söpöö


<3<3"Mitä ihmettä sä teet??"

Kärryjä vaille valmis
Hensu ja kärryt (vanha kuva)
Lähdimme ajelemaan maastoon, Emppu ensin ohjasti ja Hensu meni kiltisti. Vaihdoimme niin, että minä ohjastin. Hensu kulki kiltisti, mutta muutamaan otteeseen vähän kiihdytteli. Kun olimme kääntyneet takaisin kotiin päin, Hensu rikkoi laukalle, muttei ehtinyt ottaa kuin pari laukka-askelta. Vaikka Henu oli reippaampi kotiin päin mentäessä, se ei kuitenkaan ollut hallitsematon. Vaihdoimme vielä kerran niin, että Emppu ohjasti Henun takaisin kotiin. Kotona hoidimme Henun nopeasti pois ja veimme tarhaan. Empun piti auttaa aidan korjaamisessa, kun Herra Taavi oli senkin osannut jo tuhota, joten minä siivosin vielä tarhan.

Ps. Nuo kuvat, joiden kuvateksteissä on: (vanha kuva) ovat viimekesäisiä kuvia, jotka laitoin tänne, koska sopivat aiheeseen :) 

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi liityn lukijaksi. Sääkin voit liittyä mun blogin lukijaksi
    laurajanapsu.blogspot.com

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!