perjantai 7. kesäkuuta 2013

#32 Estetunti Perniössä

Eilen oli tunti perniössä, jälleen esteitä. Menin taas Pollella, koska Pallero (jota toivoin) oli mennyt leireillä jo niin paljon. Polle oli pikkutallissa ja hain sen sieltä. Talutin sen päätallin ovesta sisään ja Poni tunki samantien päänsä Pärren karsinan edessä olevaan tyhjään ämpäriin. Samalle se sitten onnistui astumaan jalkani päälle, mutta sain Ponin jatkamaan matkaa. Pysäytin Pollen ja olin juuri laittamassa sitä kiinni käytävälle, kun se keksi lähteä ravaamaan tallin toiseen päähän.  Kottikärryissäkin oli ämpäri, johon ponin piti heti päästä tutkimaan. Siitä sitten se säntäsi ovesta ulos ruoholle ja minä roikuin narussa. Sitten poni käännähti ja kai pukitti tms. muttei osunut minuun, mutta pääsi minulta irti. Polle juoksi vähän matkan päähän syömään ja Minna tuli ottamaan sen kiinni. Hoidin Pollen Jennan ja Taian kanssa kuntoon ja menimme maneesiin.

Tunnilla oli muitakin,
Jessica - Buce
Emilia  - Moppe
Leena - Mortti
Daniela - Cleo
Sopsu - Ponita
Suski - Cacru

Aluksi tulimme puomeja käynnissä ja ravissa. Sitten menimme jumppasarjaa laukassa, niin, että esteet olivat puomeina. Puomit menivät hyvin ja Polle meni suht. reippaasti, mutta jumppasarja tuotti vähän ongelmia, kun niiden välit olivat Pollelle liian pitkät. Kun ajoin tarpeeksi eteen, sain muutaman hyvän suorituksen. Polle oli tosi ihanasti avuilla ja reipas, kuunteli jokaista pyyntöä koko tunnin.

Jumppasarja nostettiin myöhemmin esteiksi, jotka eivät sujuneet meiltä oikein mallikaasti, mutta yhden tai kaksi riittävän hyvää suoritusta sain. Tulimme myöhemmin vielä yksittäisillä esteillä sellaista neljän esteen rataa, joka sujui meiltä ihan semi hyvin. Yhdelle esteelle Polle ajautui tosi lähelle ja minä en osannut istua siellä. Yhden kerran lensin satulan eteen, kun Polle hyppäsi kaukaa, mutta pääsin takaisin kyytiin.
Lopputunnista otettiin ravia ja loppukäynnit. Talutin Pollen kentälle ja vein satulan talliin. Jenna lähti ratsastamaan Pollea muiden leiriläisten kanssa laitumelle.

Kooste tunnista

Kooste Empusta ja Mopesta samalla tunnilla

Hensun uus otsapanta 
Emppu kävi kääntymässä meillä, kun oli Henulla maastossa


Ruohonleikkuri Hensu :DKävinhän minäkin siellä selässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!