tiistai 4. kesäkuuta 2013

#31 Jotain päivittelyjä =)

  Lauantaina 1.6 Oli koulumme kevätjuhla. Tilaisuus alkoi klo: 8 ja loppui n. 9:30.  Minä itse esitin 5-6lk:n kanssa laulun Neiti Kevät. Soitin myös rumpuja kutosten tyttöjen lähtölaulussa. Molemmat menivät hyvin =)
Hymypatsas jaetaan äänestyksellä jollekkin kutosluokkalaiselle, ja tälläkertaa se olin minä, joka sain sen patsaan =D Todistukset jaettiin tilaisuuden jälkeen omissa luokissa. Itse sain hyvän todistuksen, keskiarvo 9,0. Nyt on sitten ala-aste ohi ja syksyllä kohti seiska luokkaa. Kauheaa! Miten aika on näin nopeasti mennyt!? :O Kuitenkin nyt on kesäloma ja tää on ihanaa aikaa   ♥ 
Tommosena mä lähdin päättäjäisiin :D taustalla sotkuinen huone (Y)
3-4lk:n kesälomaräp esitys 

Kutosten pojat pitivät lyhyet puheet

Hymypatsaan jako

:)

Kaikki kutoset saivat ruusut (kukakohan tuo pätkä on tuolla vasemmassa reunassa.. :D)

Me kolme, oltu eskarista kutoselle samalla luokalla. Syksyllä kaikki ollaan kuitenkin menossa eri kouluihin :(
Amanda ja Jenna  

Ipi ja Marski 

Ihana Jassu

Marski ja Anni <33
Mila tuli meille todistusten jaon jälkeen isänsä kanssa yöksi. Oli kyllä tosi ihanaa nähdä Milaa pitkästä aikaa. Koska Milalla oli molemmat ranteet murtunut, eli kädet kipseissä, ei hän pystynyt oikein uimaan tms. niin tulee meille sitten vielä heinäkuussa viikoksi <33

 Illalla kävimme Milan kanssa mammani luona savusaunassa ja leikitimme Ficoa. Kun pääsimme kotiin yhdeltätoista menimme vielä trampoliinille aika pitkäksi aikaa :) Tuli siinä sitten omat ja vähän muidenkin asiat puhuttua läpi ;P
Valvoimme johonkin puoli yhteen saakka ja sitten menimme nukkumaan. Mila joutuikin lähtemään jo sunnuntai aamuna, joten toivottavasti nähdään taas pian! <33
Sunnuntaina 2.6 Menin Empulle kahdeksi yöksi. Sunnuntaina ratsastin Hensulla koulua laitumella.
Kooste:
Ps. Jätin parhaan videon vahingossa pois xDDIllemmalla veimme poneille laitumelle iltakaurat ja sen jälkeen pesimme niiden kuljetussuojat ja normisuojat. (Empun kielellä pikkusuojat) Pestyämme suojat saavissa, laitoimme ne yöksi telineelle kuivumaan. Nukkumaan menimme n. kahdentoista jälkeen, juteltuamme ensin kaikenlaista :)

Maanantai aamuna, veimme suojat aurinkoon kuivumaan vielä hetkeksi. Sen jälkeen, kun emme keksineet tekemistä, aloimme putsailla muita varusteita. Loppujen lopuksi saimme putsattua kaksi satulaa ja kahdet suitset :)
Suojien kuivuttua, haimme ponit laitumelta. Minä ratsastin Taavin hoitopaikalle, mutta hoidin Hensun. Menimme laitumella ilman satulaa, köpöttelyä ja muutamia leikkejä. Oli kivaa! Puolessa välissä vaihdoimme hevosia, että menin lopputunnin Taavilla. Vaikka jännittikin, oli tosi kivaa mennä Taavilla :) Sain sen laukkaamaankin ihan hyvin vasempaan, oikeaan se ei sujunut ihan niin hyvin, mutta sain kuitenkin laukan.  


Ratsastuksen jälkeen putsailimme vielä vähän varusteita, sitten söimme ja kävimme pyöräillen Salesta ostamassa vähän karkkia sun muuta iltaa varten.
Illemmalla oli pienimuotoiset mässyt. Luimme, kuuntelimme musiikkia, söimme herkkuja, juttelimme, söimme vähän lisää ja juttelimme taas :D Oli tosi hauska ilta. Nukkumaan pääsin vasta joskus kahden jälkeen ja koska "herätys" oli jo kahdeksan aikoihin, olen vähän väsynyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!