torstai 27. kesäkuuta 2013

#35 Mee mökille äläkä jää kaupunkiin!

 Lähdin perheeni kanssa tuonne Itä-Suomen paikkeille mökkilomalle :) Lähdimme Torstai aamuna, joskus kahdentoista aikoihin. Kävimme Porvoossa syömässä ja siitä jatkoimme matkaa Mikkeliin.
Matka sujui, syöden kirsikoita, herneitä, kuunnellen musiikkia, syöden karkkia, juoden energiajuomaa ja mehua, sekä nukkuen :) 
Omnomm Sieltä sitten suuntasimme Mäntyharjun leirintäalueelle, jossa sijaitsi vuokraamamme mökki. Se oli järven rannassa, kivassa paikassa, omassa rauhassa. Olimme mökillä torstaista sunnuntaihin ja siinä ajassa ehti tehdä tosi paljon kaikkea. Muunmuassa: heitin tikkaa, saunoin, uin, nukuin, söin, kalastin, ruokin sorsia, grillasin, kannoin vettä saunaan yms yms yms yms. Sauna oli kiva ja viihtyisä, samoin päärakennus, eli itse mökki. Sitten oli aitta, jossa vanhempani nukkuivat. Minä nukuin veljeni kanssa mökin parvella. Oli kivat ilmat ja tekemistä riitti. 


Voihan sen näinkin tehdä :D
Kaksi ensimmäistä tikkaa maassa...
... kolman kympissä :D
Jemmu style!

Omnoomm <3=D

Parhaiten mieleen jäi nämä ihanat monet sorsaperheet, jotka meidän laiturin lähellä kävivät pyörimässä. annoin niille leipää ja joku sorsanen tuli joka päivä uudestaan :)
rapsutus sessio :D


Oli tosi kivaa! Lähdimme sitten sunnuntaina kohti Savonlinnaa, noin kaksi tuntia autolla sinneppäin. Kävimme Olavinlinnassa ja sitten menimme Sokos hotel seurahuoneelle yhdeksi yöksi.
Maanantai aamuna lähdimme sitten kotia kohti, Abc:lla käytiin syömässä ja jatkoimme matkaa kotiin. 

Kotona lähdin pian pyörällä Empulle, kuvaajaksi ja katsomaan Empun estetuntia Somerolla. Lisää voitte lukea Empun blogista. Mutta sellaista tälläkertaa :)

1 kommentti:

  1. tää on sit mun tube käyttäjä tää zaikkuhh t. tinja ;))

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!