torstai 19. joulukuuta 2013

#59 Joululoma :DD (+ ratsastuksia)

Joululoma alkaa huomenna ! Jee! <33
Huomenna menen vaan hakemaan todistuksen ja saatan ehkä mennä ratsastamaan Empulle.

Olin Keskiviikkona Empulla ja kuvailtiin vähän jouluaiheista lyhytelokuvaa. Mentiin poneilla ilman satulaa ja kaikki sujui hyvin niin kauan, kunnes Hensu päätti yksinkertaisesti vain lähteä kiitämään Taavin ohi ja Taavi veti pukit. Emppu oli varautunut joten mitään ei käynyt. Tyydyimme menemään loppuajan tarhassa. Menin Hensulla jotain kouluntapaista, mutta oli tosi raskas ja painoi kädelle. Muutaman kerran se vain lähti laukkaamaan ihan suoraan käynnistä. Sillä oli hirveästi energiaa, joten jaksoi temppuilla. Menin sitten loppuajan Taavilla ja ihastuin siihen, koska kerrankin rauhallinen poni :) Menin ravi laukka siirtymisiä tahmeuden takia, mutta Davellakin oli vähän energiaa, jonka takia kaksi kertaa pukitti maiskutuksesta xD
Siivottiin talli ja hoidettiin ponit pois. :)

Olispa vaan kesä taas♥

4 kommenttia:

  1. kiva postaus, ja onko nuo hensu ja taavi sun vuokraheppoi vai? :) ja haastoin sut http://mylovelylifewithorsees.blogspot.fi/;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Ne on mun parhaan kaverin poneja, joitan käyn ratsastamassa muutamia kertoja viikossa :) Ja okk, meen kattomaan :DD (Oot kiva ku ain kommentoit! <3)

    VastaaPoista
  3. Vähänkö Hensun pää on jotenkin arabimainen ilman riimuu tms. Aika ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hensu osaa arabihensuilla :P
      Se on aina ihana <3 <3
      Kiitti sulle! :)

      Poista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!