lauantai 22. helmikuuta 2014

#71 Poneilua

Olin Empulla yötä jälleen keskiviikkosta 19.2 torstaihin 20.2. Keskiviikkona tulin joskus aamupäivällä ja aloitimme hakemalla ponit. Minä otin epänormaalisti Taavin. Hoidimme ne hoitopaikalla nopsaan.

Talutimme ponit sitten tarhaan ja verkkailimme ilman satulaa. Taavi oli laiska, mutta raipan ja pukkien jälkeen reipastui. Verkkailtuamme otimme poneilta ohjat pois ja aloitimme irtojuoksutuksen.

Pystytimme kaksi pientä estettä, joiden väliin tuli yksi laukka-askel. Taavi tuli tosi vauhdikkaasti ja meni esteet välillä jumppasarjana. Hensukin uskallettuaan nostaa jalkojaan, tuli vauhdikkaasti ja hyvin.

Loppuverkkailime vielä ratsastaen.

Torstaina hoidimme ponit ja minulla taas Taavi. Verkkasimme taas ilman satulaa, jonka jälkeen tulimme alas ja yritimme mennö agilityä taluttaen ja ohjaten hevosia käsimerkeillä yms. Hensun ollessa liian innokas päästimme ne hetkeksi juoksemaan irtona. Otimme taas kiinni ja jatkoimme. Agilityrataamme kuului ravipuomit, pujottelu, pieni kahdeksikko, este ja kaksi lavaa, jotka olivat suht. lähellä toisiaan, joiden välistä piti kulkea. Taavi oli ihan hyvin handussa, vaikka aina esteen jälkeen lähtikin kiitämään, eikä kuunnellut vaikka kuinka huidoin. Hain herkkuja ja johan se tuli! Mentiin sitten vielä selästä samaa agilityrataa, minulla jälleen Dave. Vaihdettiin ratsuja ja hyppäsin Hensulla muutaman kerran sitä estettä ja Emppu Taavilla. Tulin alas Hensun selästä ja Emppu nosti estettä Taaville. Emppu tuli 60cm korkuisen ja 60cm pituisen trippelin Taavilla pari kertaa, jonka jälkeen vaihdoimme ratsuja ja minä hyppäsin Taavilla esteen pari kertaa.

(Ei kuvia)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!