torstai 27. helmikuuta 2014

#72 Saippua ja Läiskä

Eli siis Saima ja Laikku! : D

HUOMATKAA AIKAISEMPI POSTAUS!!!!

Olin siis tiistaina Hovitallilla ratsastelemassa Saimalla. Hain ponin tarhasta ja vein talliin. Hoidin ponin nopsaan. Tammalla oli alkanut jo karvanlähtö, joka oli yhtä tuskaa. Laitettiin buutsit etujalkoihin ja satula selkään. Vyön kiristyksen jälkeen Saima tajusi, että hei mehän ollaan menossa töihin! Voi ei! Sen jälkeen poni oli kuin maansa myynyt ja niin tylsistyneen näköinen kuin olla ja voi. Suitsitin ponin ja nappasin pitkän kouluraipan mukaan.

"Jos mä oisin tienny, et sä alat varustaa mua, en ois kyllä tullu sieltä tarhasta pois! Luulin, että sulla ois mulle porkkanoita.."
Puhveli

karvaponilla karvanlähtö -.-

Laikkuu
Mentiin kentällä ja pidennettyä jalustimia neljällä reiällä nousin selkään. Kiristin selästä vielä vyön ja sitten lähdin alkukäppäilemään. Saima tuijotteli laitumille ja tarhoihin, joissa muutamat hevoset ulkoilivat. Kun maiskautin tamma jatkoi taas tylsistyneenä kävelemistä. Otin ohjat ja tein pääty-ympyröitä ja pysähdyksiä. Siirryin sitten raviin ja keventelin jonkun aikaa. Muutaman kahdeksikon puomin avulla tein ja sitten vähän harjoitusravissakin työstin. Poni kuunteli ja myötäsi pariin lyhyeen pätkään hyvin ja sitten mulle riitti. En jaksanut kamppailla Saiman kanssa, kun pää lensi heti pilviin, jos vähän pyysi matalammaksi.I love ya♥
Takapääkin välillä työskenteli ihan hyvin ja sitten otettiin laukkaa. Ensin laukka oli tahmea ja tosi hidas. Raipan napautuksilla eteni jo vähän liikaakin ja meinasi pukitella.. Laukassa puomin yli ja kahdeksikkoja.


Joo älkää kysykö jalasta.. -.- (vaihdoin laukkaa)


Sain puomin kanssa vaihtamaan laukan, sileällä punkero ei vaihda. Saima oli ihan hikinen jo pienestä laukasta. Kävelin hetken ja laukkasin toiseen suuntaan. Tulin alas, talutin kierroksen silläaikaa, kun Reetta meni vielä Laikulla käynti-laukka siirtymisiä.


Reetta ja Laikku :3 ^^
Reetta tuli sitten Saiman selkään ja minä menin Laikun selkään. Lyhennettiin jalustimia ihan reilusti ja sitten lähdin kävelemään. Kävelin löysällä ohjalla kierroksen, otin ohjat ja hain vähän tuntumaa tähän isoon puoliveriseen.

Laikku oli laiska, mutta raipan avulla laukkakin muuttui pyöreämmäksi. Muutama käyntiväistö sujui hyvin, mutta niistä ei ole suuremin materiaalia. Lopuksi kävin maastossa Laikulla loppukäynnit ♥

Saima kooste :)

Laikku koostetta blogger ei muka löytänyt tollee, joten TÄSSÄ kooste Laikusta :3

4 kommenttia:

 1. Oooiiii iiihana suomalainen postaus! Siis oikeesti olit kirjottanu niiiin kivasti ja kuvia oli ihanasti ja ahhh ihana kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi siellä iihhana suomalainen bff ! <3
   Kiitti paaaaaaaaaaaaaaaaljooon! :DDD

   Poista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!