torstai 6. maaliskuuta 2014

#74 Esteitä 5.3.2014

Mooi! Olin eilen siis Empulla ja hypättiin. Menin ensin Taavilla ja hypättiin sarjaa, johon ensin oli pikkuristikko(20cm) kolme askelta toinen ristikko (40cm?) ja viisi askelta (40cm?) ja lopuksi tultiin korotettuna niin, että eka oli pystynä n. 30cm, toinen sama ristikko ja kolmas 60cm pysty. Päästiin Daven kanssa niin, että ensin kaksi askelta ja toiseen väliin neljä. Taavi ensimmäisellä kerralla kielsi sen 60cm pystyn, koska siellä alla oli valkoinen styroxi pelote. Hyvin kuitenkin siitäkin loppujen lopuksi selvittiin.Vaihdettiin hevosia ja tulin Hensulla sen korotetun pelokkeilla pariin kertaan. Hensu oli kyllä ihanalla estetuulella ja niin paras esteponi, kun sille tuulelle sattuu. Kuvattiin videopostaus, joten en enempää turhia selittele. Lopuksi Emppu tuli vielä Davella korotettuna niin, että viimeinen oli ehkä arvaukselta 80cm korkea. Hyvin siitäkin selvittiin.

Tässä lupailemani videopostaus:

Kommentoikaa ihmeessä videopostaukseen mitä tykkäsitte ja sillai juu. Mun piti päästä ensi tiistaina Saimalle, mutta mun piano soittajaiset osuikin samalle päivälle. Menen luultavasti sitten seuraavalla viikolla, jos vaan taas onnistuisi.

Huomasin, että kun luotan Taaviin ja siihen, että se menee esteet, enkä jää ajattelemaan, että mitä JOS tapahtuu jotain, niin selviydymme kaikesta paljon paremmin. Itseni mielestä rohkeutta olen nyt saanut kerättyä huimasti lisää, jota en nyt halua menettää. Samoin olen saanut kehitettyä Taaviin enemmän luottamusta ja huomaan, että Taavikin jo tunnistaa minut sieltä selästään. Hensuun olen luottanut aina, mutta nyt yritän luottaa vielä enemmän. ♥ Parhaat ponit

♥♥♥♥

2 kommenttia:

  1. Kiva videopostaus :B... lopus vähän pimeetä, mut ei haitannu :}
    ps: Pardelta, Anskulta, vilpeltä, Retulta ja kisuilta terkkuja :) <3
    pps: et ikinä arvaa kuka mää oon xD :B

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!