lauantai 5. huhtikuuta 2014

#76 Leikkitunti 31.3.2014 ♥

Olin perrassa maanantaina, viimesenä päivänä maaliskuuta leikkitunnilla. Ratsuna minulla oli Pallero, Jassulla Vallu, Jennalla Luke ja Leenalla Mortti. Kuvaajaa tunnilla ei ollut.

Aluksi teimme ravissa erikokoisia voltteja ja Masin ravi oli tosi ihana ilman satulaa. Saatiin muutama tosi hyvä pieni voltti, kunnes vaihdettiin suuntaa. Tähänkin suuntaan tehtiin voltteja ja ravi-seis, seis-ravi siirtymisiä, jotka sujuivat tosi kivasti Palleron kanssa.

Seuraavaksi tehtiin laukassa ympyröitä ja voltteja, jotka onnistui ihan hyvin. Seuraavaksi oltiin hippaa, jossa oli myös turva. Hippa oli hauskaa ja onnistui kivasti. Hipan lisäksi mentiin tunnilla hanskan siirtoa selästä käsin tolpalta toiselle, peiliä ja viestiä. Kaikinpuolin hauska tunti, jäi hyvä fiilis!

Hoidin Masin pois, harjasin ja annoin palkinnon. Otettiin kuvia muiden heppojen kanssa ja käytiin vielä Jennan kanssa kuvailemassa tarhassa :)

^^ R.A.K.A.S Luffe♥♥^^Vallu♥^^Jenna ja Lukluk♥♥


^^ Jenna ja Ponsto♥

^^Jassu ja Vallu♥
Kiitos Jennalle ja Jassulle ihanasta seurasta♥ Saatte ottaa näitä kuvia :)

Oon viimepäivinä käynyt monesti ratsastelemassa lähinnä Taavilla ja Hensulla, mutta materiaalit saan käyttööni aina n. viikon viivellä, joten siksi postaukset venähtää.

Hauskaa huhtikuuta kaikille! =D
Menen keskiviikkona estetunnille perraan, kuvaajakin todennäköisesti mukana, joten postaus tulossa! :)

1 kommentti:

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!