sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

#84 Estetunti♥

Olin maanantaina 19.5.2014 estetunnilla perniössä, ratsuna Luke. Harjasin tallissa Lufferakasta, koska Luke oli edellisellä tunnilla. Heti kun nousin selkään, oli todella reipas ja ihana.Kultarakas Luffe paras♥ Aluksi ravailtiin ja tehtiin temponvaihteluita, jotka onnistui Luken kanssa oikein mukavasti. Seuraavaksi tehtiin laukassa samaa, joka onnistui paremmin askeleen pidennyksen ja reippaamman laukan suhteen, kuin hitaamman ja kootun laukan työstäminen.

Seuraavaksi lähestyttiin pientä pystyä ravissa, esteen jälkeen laukka ja askelten laskeminen seuraavaan hyppyyn. Meillä tuli kuusi askelta. Tultiin uudelleen ja sama kuusi askelta oli sopiva meille. Sitten tultiin laukassa ensin sama pikku pysty, jonka jälkeen loivalla kaarteella eri esteelle. Tähän väliin sopi seitsemän askelta. Sitten vaihdettiin suuntaa ja tultiin molempia linjoja toisesta suunnasta laukassa niin, että piti aina sanoa kuinka monta askelta aikoo ottaa. Päästiin lyhyempää linjaa kuudella ja viidellä, pidempää seitsemällä ja kuudella.

Tultiin vielä rataa ja lopuksi hieman korotettuna pidempää linjaa. Esteet olivat korkeutta 40-60cm korkuisia. Kaikinpuolin mukava tunti. Mentiin loppukäynnit kentällä, jonka jälkeen hoidin luken.

Kooste tunnista^^

Otin Luken riimuun. Vein ulos ja syöttelin jonkun aikaa. Vein Pärren ja Luffen tarhaan.My favourite girl in the world <3 Luffe♥♥
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!