sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

#85 Maastoilua -->Viimeinen perratunti:'(

Olin siis maanantaina 26.5. Perrassa kymppikorttini viimeisellä tunnilla. Pidän siis taukoa tunneista nyt Perrassa. Ratsuna minulla oli Pallero, joka olikin edellisellä maastoestetunnilla. Palleron edellinen ratsastaja vei satulan talliin, hyppäsin ponin selkään ja lähdettiin maastoon. Maastoilemassa oli siis minä Pallerolla(ilman satulaa), Iitu Vallulla(ilman satulaa), Jenna Cacrulla, Leena Mortilla ja Satu Ladyllä.

Kun päästiin ensimmäinen ylämäki ravissa ja otettiin sitä edeltävän alamäen jälkeen uudelleen ravia, Vallu heitti ilmeisesti pukit (en kunnolla nähnyt) Ja Iitu tippui. Iitu loukkasi selkänsä ja kyynerpää vuosi runsaasti verta. Tytön äiti kävi hakemassa hänet ja mukaan tullut Laura vei Vallun takaisin talliin.

Jatkettiin maastoilua nelistään. Pallero innostui ja oli tosi mukava ilman satulaa. Mentiin aika pitkä lenkki, johon sisältyi hiekkateitä, metsässä tarpomista, puron ylitys, pätkä asfalttitietä ja muutamia mäkiä. Pallero oli kaiken aikaa kiltti, niinkuin aina ja tosi mukava ratsastaa ilman satulaa.
Otin Luffen karsinasta ja menin syöttelemään sitä. Jenna tuli mukaan Cleon kanssa. Syöteltiin poneja jonkun aikaa ja sitten vietiin ne laitumelle Sadun pyynnöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!