keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

#86 Viikonloppuleiri Hovitallilla ♥

Olin 6-8.6.2014, eli perjantaista sunnuntaihin Empun kanssa Hovitallilla viikonloppuleirillä, jonka järjesti ystäväni Reetta. Muutamat muut leiriläiset eivät päässeet tulemaan, joten vietettiin ihan superhauska, hevostentäytteinen ja ihana viikonloppu kolmistaan. Otettiin siis Hensu ja Taavi mukaan (lastasin Taavin) ja menin Empun kyydillä tallille. Ponit saivat olla tilavassa pihatossa, johon saivat runsaasti tuoretta.Perjantaina saavuimme kahdentoista aikoihin tallille ja vietiin ponit pihattoon. Purettiin kamat autosta ja lähdettiin miltei heti maastoilemaan hevosilla, joilla sai syyn tai toisen takia vain kävellä. Itse menin Saimalla, Emppu Laikulla ja Reetta Nellalla. Käytiin pitkä ja leppoisa maastolenkki.Vietiin hevoset takaisin laitumelle, syötiin ja pystytettiin teltta.

 Iltapäivällä hyppäsimme Reetan pitämällä tunnilla, jolla Empun kanssa vaihdettiin hevosia. Aloitin Taavilla ja vaihdoin puolessavälissä Hensuun. Henu oli aivan estetuulella ja hyppäsi tosi hienosti. Taavikin oli suhteellisen reipas ja mukava ratsastaa.

(osa materiaaleista kummallisesti kadonnut :o)  

Tunnin jälkeen Reetta piti meille leirikasteen, joka tosiaan oli aika kastelevainen. Sain kaksi ämpärillistä vettä niskaani, tungin jalkani ja käteni lantaan, käteni kauroihin, hiekkaan, siirappiin ja kaikkeen muuhun ällöttävään. Loppuilta oleiltiin, syötiin ja hypittiin kentällä esteitä.

Lauantaina heräiltiin yhdeksän aikoihin ja aamulla syömisen jälkeen mentiin Hensulla ja Taavilla Empun pitämä puomitunti Reetan kanssa. Aloitin taas Taavilla, joka ei enää ollut ihan niin reipas. Lopuksi otettiin pari pikkuhyppyä ja vaihdettiin. Hensulla jumppasarja ja puomitehtäviä. Hienosti meni molemmilla.Iltapäivällä mentiin uusi käyntimaasto, tälläkertaa ilman satulaa samoilla ratsuilla. Saima oli mukavan reipas ja ihana. Siivoiltiin monta tarhaa ja syötiin. Autettiin Gliden irtojuoksutuksessa, jonka jälkeen vain hypittiin esteitä ja otettiin kuvia.Sunnuntaina aamulla käytiin vähän reippaampi maasto. Itse menin Hensulla, joka meni tosi reippaasti ja innostui ihan hurjasti laukkapätkistä. Kaikki sujui ongelmitta.  Rakennettiin leirikisoja varten esterata, joka oli korkeudeltaan n.50-60cm. Rataan kuului kuusi estettä, pysty,pysty,portti,okseri,pysty,pysty.

Haettiin ponit ja hoidettiin kuntoon. Verkkailtiin ja tultiin aluksi verkkapuomia, joka Hensun kanssa kiellettiin ensimmäisen kerran, sen jälkeen ei ongelmia. Puomi nousi esteeksi ja hypätiin molempiin suuntiin hyvin. Emppu aloitti radan ja meni sen Taavilla puhtaasti. Hensulla tuli ensimmäiselle esteelle kielto, joka oli täysin oma moka. Toin huonosti ja poni veti jarrut pohjaan. Otin uuden lähestymisen ja siitä päästiinkin koko rata loppuun puhtaasti. Sain Henun vaihtamaan laukankin. Harmittamaan jäi kyllä se ensimmäinen kielto. Menin radan uusiksi, joka tuli ihan puhtaasti. Kunniakierrosta se poni suoraan sanottuna rakasti. Kiisi korvat hörössä ja miltei Taavin ohi.Radan kertausta :D

Pakkailtiin omat ja ponien kamat, siivottiin vielä pihatto ja käytiin hyvästelemässä Saimarakas♥:'( Sitten lastattiin ponit (lastasin tälläkertaa Hensun) ja lähdettiin kotiin päin. Purettiin kamat ja vietiin ponit laitumelle.

Parhaat ponit, paras seura, paras talli ja paras leiri ♥♥ Ihanin viikonloppu ♥♥

Movie Makerilla tehty, rytmitykset ei osunut kohdille D:

Suuret kiitokset Reetalle, Emilialle, Maijulle, Kaijalle, Esalle ja muulle talliporukalle :D ♥

4 kommenttia:

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!