lauantai 3. syyskuuta 2016

#128 Paluu arkeen

Moikka! Tosiaan aikaa on vierähtänyt hurjasti siitä kun viimeksi kirjoittelin.. Ollaan jo syyskuun puolella ja olen aloittanut elokuun puolessa välissä toisen asteen jatko-opintoni. Opiskelen siis maatalousalan pt. Eläintenhoidon osaamisalaa Maaseutuopisto Liviassa, Paimiossa. Minusta olisi tarkoitus valmistua siis eläintenhoitaja.

 Koulu on lähtenyt käyntiin hyvin, asun koulun asuntolassa, mulla on mukava kämppis ja Enska on kotiutunut Paimioon hyvin. Enska on siis tosiaan mukanani siellä ainakin melkein joka viikko =D Opiskelu on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja tykkään tosi paljon olla tuolla koulussa. Opettajat ja henkilökunta on ihan mahtavia, luokka on kiva ja ennenkaikkea kaikki aiheet mitä opiskellaan ovat tosi mielenkiintoisia ja niihin jaksaa keskittyä. Tykkään erityisesti käytännöntunneista, vaikka on kyllä mielenkiintoista teoriatunneillakin oppia kaikenlaista :) Yksi parhaista puolista tässä koulussa on se, että työviikko on nelipäiväinen. Menen siis kouluun maanantai aamuna ja torstaina iltapäivällä lähden kotiin. Kun perjantait on kokonaan vapaapäiviä, on tosi paljon enemmän aikaa tehdä kaikkea :D

Kävin ratsastamassa Tähti, nimistä vuonohevosta Paimiossa muutaman kerran, ja poni oli tosi menevä, mutta kiva,


Kesälomasta en ala kirjoittamaan postausta, koska en enää todellakaan muista kaikkia ratsastelujani tältä kesältä. Kesä oli kuitenkin onnistunut ja kiva! Näin paljon kavereita ja ratsastin, olin kotona ja tein vähän töitäkin isovanhemmillani. Olin kesällä kuvaamassa monta kertaa Repen (www.laikunseikkailut.blogspot.fi/) estevalmennuksia ja ratsastin aika paljon Taavilla ja Laikulla. Hensullakin jonkunverran ja satunnaisesti muilla hevosilla.

(c) Repe^
(c) Repe ^


 Tässä vielä vähän kuvien muodossa muita fiiliksiä kesästä 2016 <3

                                                                         

5 kommenttia:

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!