sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

#139 Uudet tuttavuudet

En ole kirjoitellut pitkään aikaan, johon syynä laiskuus, ratsastamattomuus (jos se on edes sana) ja kiireet koulussa ja muualla. Nyt kuitenkin päätin blogini kohtalosta että kirjoittelen tänne välillä enemmän välillä vähemmän, enkä ala virallisesti julistamaan blogin lopetusta tai poista koko roskaa. Tykkään blogata, mutta joskus, taino hyvin usein ei tee mieli kirjoittaa jos ei ole kuvamateriaalia, on hirveä kiire tai ei ole tehnyt mitään ns. postauksen arvoista. Kuitenkin yritän pitää postaustahdin suhteellisen säännöllisenä, että päivittelisin jatkossa hieman useammin kuin kolmen kuukauden välein (hups!).

Tosiaan sen ajan kun olen ratsastusta harrastanut, olen mennyt aika paljon eri hevosilla. Sehän on tietysti vain hyvä asia, mutta viimeaikoina on näyttänyt taas siltä ettei ole enää yhtäkään vanhaa samaa tuttua hevosta ratsastettavana. Laikku tosiaan muutti Lappeenrantaan Repen kanssa, enkä Empun hevosiakaan ole ratsastanut pitkään aikaan. Koulun hevosia olen ratsastanut ja poneja ajanut nyt jonkun verran viimeaikoina. Koulullamme tosiaan on eestinhevonen Esko ja suomenhevonen Topi, sekä shetlanninponit Otto ja Jasmin.


© Janita
Topi ©Janita
© Janita
© Janita 

Esko♥
edessä Jasmin, takana Otto      © Katri 

vas. Otto ja Jassu♥     © Katri 

Tosiaan olen nyt käynyt kerran viikossa ratsastamassa kyseisessä paikassa suomenhevostamma Rollia, joka on reipas ja ihana. Parin viikon päästä samaan paikkaan saapuu heidän New Forestinponi ruunansa Topi, joka on ollut nyt toisessa paikassa ylläpidossa. Tallilla asustaa myös pikkuponi Sole, jonka kanssa tulen varmasti myös touhuamaan kaikenlaista ajan saatossa.


Rolli♥

Olen menossa ensiviikonlopuksi Reetan luo Lappeenrantaan ja yritän saada jonkinnäköistä ratsastusmateriaalia Laikusta ja/tai Paddystä siellä. Mennään lauantaina Tampereen Hevosmessuille ja saatan sieltäkin kirjoitella postausta. Hyvää kevättä kaikille!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!