sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

#141 Aamuratsastus ja messulauantai

Lauantaina 8.4. Mentiin aamulla kahdeksan jälkeen tallille ja ratsastettiin Repen kanssa Laikku ja Paddy suhteellisen nopeasti. Minä menin Laikulla ilman satulaa, Repe Paddyllä satulalla. Mentiin vähän jotain koulua etäisesti muistuttavaa, ainakin hauskaa oli!

Tein Laikun kanssa ravissa paljon ympyröitä ja kiemuroita, laukassa ympyröitä ja laukanvaihtoja. Vaihdot onnistuivat melkein kaikki ihan hyvin, vaikkakin kerran Laikku pomppi milloin mitäkin laukkaa kentän toisesta päästä toiseen ilman minkäänlaista ratsasastajan kontrollia. Välillä Laikku tosiaan alkoi itse vaihdella laukkaa ominpäin. Repellä ja Paddyllä meni hyvin ja Paddy oli tosi innoissaan. Kamerasta loppui akku kun Repe alkoi kuvaamaan minua ja Läiskää eikä meistä ei ole kuin muutamia ravipätkiä, joten en tehnyt niistä erikseen videota.


kuvat pysäytetty videolta
 Meillä oli lauantaina vähän kiire tallilla, eikä ratsastettukkaan varmaan kuin korkeintaan 45min. Oli kivaa ratsastaa aamulla, vaikka olikin viileää. Lähdettiin suoraan Tampereen Hevosmessuille tallihommien jälkeen ja sinne kestikin reilut kolme tuntia ajella.

Oltiin Tampereella joskus kahden aikaan ja ostettiin liput. Kierreltiin ympäriinsä heti alussa, kunnes istuttiin katsomaan estekisoja. Kaikenlaista "tarpeellista" tavaraa tarttui molempien mukaan, mutta esimerkiksi housuja oli mielestäni huonommin kuin viimevuonna. Olisin halunnut löytää hyvät, hienot ja kohtuuhintaiset housut, mutta niistä jäin paitsi tänävuonna. Ostin kuitenkin Horzen outletista 10€ maksaneet ruskeat ihan perusperus housut, jotka todennäköisesti menee käyttöön kun menen Rollilla tai Topilla ilman satulaa. Messuilla oli tosi kivaa taas jälleen, ensivuonna toivottavasti taas uudestaan!

Ostin kypärän(10€), hanskat(5€), housut(10€), toppaliivin(15€) ja kahdet nilkkasukat(2€). Sain myös porkkananamuja, sekä otin kaksi koiranruokailmaisnäytettä. Olen ihan tyytyväinen, vaikka toki olisin halunnut vaikka ja mitä vielä, mutta ainakaan en tuhlannut niinpaljoa rahaa tänävuonna :)
Päivän saldo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!