sunnuntai 7. syyskuuta 2014

#93 Pomppuja ♥

Hyppäsin perjantaina 5.9.2014 Saimalla esteitä. Tultiin tallille kolmen jälkeen ja hoidettiin nopsaan yhdessä Laikku. Saima oli karsinassaan syömässä heiniä ja harjailin sitä vähän. Repe oli valmis ja lähdettiin laikun kanssa kentälle. Repe meni laikulla nopsaan ilman satulaa, koska hepalla oli myöhemmin hieroja.


Kun Repe oli ehtinyt ottaa laukka, hieroja tuli etuajassa paikalle ja jäi katsomaan ratsastusta. Kuvasin Repen kameralla ja rakentelin ja suunnittelin vähän rataa, jota hyppäisin Saimalla. Repe tuli pari kertaa yhden 30cm pystyn, jonka rakensin.


Kun Repe loppuverkkasi, menin hoitamaan Saimaa. Katja hoiti Rosaa ja minä hoidin Saiman karsinassa kuntoon. Repe tuli ja Laikkua alettiin hieroa. Kun Saima ja minä oltin valmiita, suunnattiin kentälle.

Kun olin kävellyt pitkään, aloin tekemään käynnissä pysähdyksiä, peruutuksia, ympyröitä ja pohkeenväistöä. Saima oli aluksi vähän pänkkä, eikä olisi tahtonut peruuttaa. Vaidoin suuntaa ja käyntien jälkeen verkkailin ravissa. Keventelin pääty-ympyröitä, voltteja, kulmavoltteja yms. Tein siirtymisiä ravi-seis-ravi, ravi-käynti-seis-käynti-ravi,ravi-käynti-ravi jne. Saima siirtyi hyvin ja kuunteli ihan mukavasti. Tulin pari kertaa puomin käynnissä ja ravissa molempiin suuntiin.Otin laukkaverkkaa, tein ympyröitä ja tulin puomin. Annoin Saiman kävellä ja tulin sen jälkeen laukassa esteitä. Ensin poni kielsi, mutta pyysin pikkuristikon yli käynnissä heti, niin poni hyppäsi ja jatkoi hyvin. Tuli seuraavaksi hyvin yli. Vaihdoin suuntaa ja hyppäsin muutaman kerran. Tulin okserin, jonka jälkeen rataa. Saima oli oikein mukava ja kiva ratsastaa. Askeleet sain sovitettua hyvin suurimmaksi osaksi. laukat vaihdettua suurimmaksi osaksi ja muutenkin hyvät tiet. Saima oli oikein mukavalla päällä ja sillä oli kiva hypätä.Korotettiin esteitä ja tulin yksittäisenä pari, jonka jälkeen korotetun radan. Hyvin meni ja lopettelin siihen. Ravailin ja kävelin, jonka jälkeen mentiin vielä loppukäynneiksi pieni maastolenkki. Talliin, jalkojen kylmäys ja muut hoidot. Vein Saiman pihattoon ja palkitsin. 


kooste pompuista :3

4 kommenttia:

 1. Sä meet tosi hyvin Saimalla <3 :3

  VastaaPoista
 2. Vau, ihana toi sun banneri! Ja tää oli tosi kivapostaus, hienoja kuvia! :)

  - Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kaverini tekee mulle bannerit, tykkään itekkin tosi paljon niistä :D Kiitos vaan :D

   Poista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!