lauantai 8. marraskuuta 2014

#94 Päivittelyjä

Suuret pahoittelut epäaktiivisuudestani, lupailin jo itselleni ja vähän kavereillekkin, että otan itseäni niskasta kiinni ja alan panostamaan paljon enemmän blogiin ja postailemaan useammin.

En ajatellut kertoa nyt päiväpäivältä postaustauon ajalta mitä olen tehnyt, koska suoraan sanottuna en edes muista ja tästä tulisi ylitsepääsemätömän tylsä jos niin kirjoittaisin :D

Eli olen käynyt Saimalla muutaman kerran ratsastamassa.
1.10. Menin esteitä Saimalla. Emppu oli kanssani tallilla, sekä Repe tietysti :D Ratsastettiin Saimalla, Rosalla ja Laikulla yhtä-aikaa. Saima oli oikein kiva ja hypyt tuntuivat mukavilta. Ratsastin myös Laikulla. Korkeutena oli ehkä 30cm aina 70cm asti.


Kooste: tp://www.youtube.com/watch?v=X_mM_LMOFHk


Reetta ja Saima

Emppu ja Rosa

28.10. Menin ilman satulaa Saimalla, itsenäisesti, kun Reetta ei päässyt mukaan. Tätini Kaija oli mukana ja kuvasi ratsastusta. Saima oli energinen ja aika pöhkö. Säikkyi pariin otteeseen. 




Tulin jumppasarjaa ja pientä pystyä alkuverkkailuiden jälkeen. Saima liikkui ihan mukavasti ravissa ja kulki aika rentona ajoittain♥ Pohkeenväistöt ja peruutukset sujuivat ongelmitta :D Tulin ravissa pystyä ja heti aluksi poni päätti kieltää, Käänsin Saiman ja pakotin kävelemään yli, jonka jälkeen kaikki hypyt olivat ihan varmoja ja hyviä =) Kerran pystyn jälkeen poni päätti taas testailla onko kuski hereillä, kun lähti laukkaamaan todella vauhdikkaasti kohti porttia. Pysyin kuitenkin kyydissä ja poni joutui toteamaan, ettei saanutkaan minua alas, joten on parempi totella. Loppu ratsastus sujui hyvin.


Olin Saimalla myös maastossa Repen ja Laikun kanssa. Mentiin pitkä ja aika vauhdikaskin lenkki. Hyvin meni ja hauskaa oli! :D

Olen myös ratsastellut Namulla. Koulutunnin (Empun pitämä, josta ei ole materiaalia, koska oli niin pimeää jo), sekä olen myös pari kertaa hypännyt. Namu on kyllä niin erilainen, kuin Saima tai Hensu, joilla yleensä menen, että totuttelemista siihen hevoseen on vielä paljon :D Namu on kuitenkin tosi ihana ja nousee kovaa vauhtia lempihevosissani aina vaan ylemmäs ja ylemmäs :)


Kuvattiin myös tuossa Loka-marraskuun vaihteessa uusi lyhytelokuva Empun ja Tinjan kanssa =D

Sen pääset katsomaan tästä :)

4 kommenttia:

  1. Oi ihana postaus ja toivottavast pidät ittes nyt aktiivisena !;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos näistä kivoista postauksista!
    Luen mielelläni Saiman kuulumisia ja katselen siitä kuvia. Aika ajoin tulee googleteltua tää sun blogi.

    Olen siis Saiman entinen omistaja, siitä tosin on jo paljon aikaa. Saima oli meillä silloin kun se varsoi Bettinan. Nyt Bettinallakin onkin jo ikää ja se on myös saanut varsan :)

    Kiva että Saimalla on nyt kaikki hyvin! Se on ollut aina melkoisen reipas esteillä ja tuo portille sinkoilu kuulostaa myös kovin tutulta! Vanhat tavat yhä muistissa :)

    terkuin Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva! Olisi kiva jutella enemmänkin joskus :) Mitä Bettinalle kuuluu? Saiman tavat ei varmaan koskaan häviä :P :D Ihana poni se on ♥

      Poista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!