lauantai 2. toukokuuta 2015

#106 Pellolla ♥

Lauantaina 25.4. Menin empulle joskus iltapäivällä. Hensu oli tarhassa nukkumassa, mutta kun hän suvaitsi nousta vietiin hevoset tarhasta ja hoidettiin ne valmiiksi. Hensun sain hoidettua aika nopeasti, joten autoin sitten vielä Namun varustamisessa.






Suunnattiin ratsastamaan pellolle. Alkukäynnit taittuivat metsässä ja kun pääsimme pellolle, aloitin hensun kanssa käyntityöskentelyn. Jossain vaiheessa päädyttiin pellon toiseen päähän ja hypittiin ojan yli. Namulla oli ensin ongelmia uskaltautua pikkuojan yli ja kun se viimein hyppäsi, sivusta katsottuna näytti siltä, että Namu ylittää näkymätöntä 140cm korkuista estettä :D Hensu käppäili ojan pohjalle ja pomppasi ylös.

Tehtiin ravikahdeksikkoa Hensun kanssa, jonka jälkeen ravailtiin loivaa mäkeä pellolla ylös ja alas. Otettiin muutama laukkaympyrä ja sitten y r i t i m m e laukata vierekkäin r a u h a l l i s e s t i, mutta molemmat joutuivat kääntämään ratsunsa ympyrälle :P Yhtäkkiä tajusin, että Hensu sai päähänsä lähteä, kun Namu oli vähän edellä. Poni lähti kiitämään pikkulaukkaa korvat hörössä, mutta sen harmiksi käänsin sen taas ympyrälle. Vauhtimammaa ei ikä, jäykkyys tai huonot jalat tuntunut silloin haittaavan pätkääkään.

Otettiin rauhoitukseksi käyntiympyröitä, jonka jälkeen palattiin maastoesteisiin. Ravailtiin lyhyttä mäkeä ylös ja alas, jossa oli polku. Hensu oli  tosi innoissaan, mutta pysyi hanskassa tälläkertaa :P Ylitimme myös vesilätäkköä, jonka jälkeen suuntasimme hevosten vanhalle laitumelle. Hensu oli todella innoissaan, joten otin ravipätkää ja parhaanimukaan sitä ratsastin. Hensu oli aivan UPEA♥ Käytti selkäänsä, takajalatkin olivat mukana ja se meni nätisti alhaalla ♥ #ylpeäratsastaja



Loppukäyntien jälkeen, vein ponin satulan pois, vaihdoin suitset riimuun ja menimme syöttelemään hevosia nurmikolle.

näyttää siltä kuin liukuisin kohta pääedellä maahan :P

Emppu kuvasi päivän hevosteluista postauksen :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! :) Ihanat kuvat :3 Ja tosi kiva toi videopostaus. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Empun ottamat kuvat ja videokin :D

      Poista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!