sunnuntai 24. toukokuuta 2015

#108 Pikamaasto Hensulla :) +Uusi tuttavuus♥

Perjantaina 15.5 Saatiin Empun kanssa päähämme lähteä vielä illalla maastoon. Haettiin hevoset ensin laitumelta ja Hensu antoi oikein kiltisti kiinni. Emppu sai hetken pyydystää Namua mutta antoi sekin ihan suhteellisen nopsaan kiinni. Hoidettiin hepat pihatossa, jonka jälkeen varustus, minun kypärääni kamera kiinni ja menoksi.Maasto oli todellakin pikamaasto, menimme edestakaisen lenkin, joka kesti reilut 20minuuttia. Hensulla oli kovasti virtaa ja niin oli myös Namullakin (yllätys). Otettiin hypyt yhden ojan yli, josta Hensun kanssa suoriuduttiin hienosti, niinkuin myös Namu ja Emppukin. Otettiin muutamat pitkät ravipätkät, jotka myös sujuivat ongelmitta. Kun olimme ravailleet hetken alkoi sataa. Onneksi kyseessä oli kuitenkin suhteellisen lyhyt sadekuuro, eikä juurikaan pahemmin kastuttu. Kameran linssiin tuli vähän tippoja (jotka huomaa videolta).


Otettiin yhdellä hiekkatiellä laukkaa ja Hensulla kyllä vauhtia todellakin riitti. Namu meni edellä ja poni yritti saavuttaa sitä, muttei kyllä onnistunut =P Käännyttiin ja laukattiin takaisinpäin, tälläkertaa minä edellä. Namu ja Emppu kiisivät ohitsemme, josta Hensu ei kovasti riemastunut :D Mentiin sitten vähän liiankin kovaa, mutta täytyy kyllä sanoa, että on paras tunne ikinä laukata Hensulla lujaa♥

Video maastoilusta

Jäätiin vielä loppukäyntien päätteeksi syöttelemään hevosia nurmikolle hetkeksi. Hensu pääsi leikkimään ruohonleikkuria :)Varustuksena pikamaastossa tosiaan oli ratsastuskenkien sijasta crocsit, menin ilman satulaa ja minulla oli Empun kypärä, koska maanantaina olin hakenut oman kypäräni ja ratsastuskenkäni Empulta. Olimme siis maanantaina katsomassa äitini ystävän hevosta. Hevonen oli muistaakseni 3vuotias tamma, Amerikanravuri Woody. Heppa oli tosi kiltti ja utelias, joskin jonkinverran säikky ja sählääväinen.

Menin Woodyllä käyntiä, pysähdyksiä, voltteja, pohkeenväistöä ja vähän ravia. Hevonen oli tajuttoman laiska ja välillä säpsähteli tai pysähtyi omia aikojaan. Jalat ja vatsalihakset tulivat kyllä kipeiksi :P Menen tässä piakkoin uudelleen katsomaan sitä, kunhan saadaan sovittua päivä hepan omistajan kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! :) Mun täytyy joskus tulla katsomaan Woodyä! ;)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!