sunnuntai 24. toukokuuta 2015

#109 Koulutreeniä Hensulla=)

Perjantaina mentiin Empun kanssa koulua. Haettiin hevoset laitumelta ja molemmat antoivat heti kiinni :) Hoidettiin hevoset aika leppoisasti ja rauhallisesti, kuunnellen mahtavia lastenlauluja:D♥
Empun blogiin pääset tästä :)





Hensu on mahdoton karvaponi josta lähtee vieläkin paljon karvaa :D


Hoitamisen jälkeen suunnattiin suoraan kentälle kävelemään. Alkukäyntien jälkeen aloin tekemään käynnissä paljon voltteja ja pysähdyksiä. Tein muutaman peruutuksen ja taivuttelin paljon pääty-ympyröillä. Hensu oli mukavan tuntuinen, joskin vähän hidas pohkeelle. Tein samaisia juttuja myös toiseen suuntaan ja Hensu taipui kyllä kivasti volteilla. Peruutuksetkaan eivät olleet sitä pään ylhäällä heiluttelua kieli ulkona vaan suhteellisen nätisti Hensu oli myös peruutuksissa. Tein muutaman pohkeenväistön, jotka sujuivat ihan mukavasti.


iso hali♥


Ravissa tein jonkun verran siirtymisiä suoraan pysähdykseen ja paljon kulmavoltteja. Tein myös kiemurauraa ja pääty-ympyröitä. Hensu oli oikein kivan oloinen ja ratsastin myös paljon harjoitusravia. Molempiin suuntiin ravailtuani otin välikäynnit ja aina välillä kuvailin Empun ja Namun ratsastelua :)









Kävelyiden jälkeen otin muutaman laukkaympyrän molempiin suuntiin. Hensu oli tosi vauhdikas, nosti hyvin laukan kun pyysin, eikä tuntunut kovin jäykältä :)









Loppuravien jälkeen käppäilin muutaman kierroksen, jonka jälkeen taluttelin jonkun aikaa Hensua vielä :)
kaikista ratsastus ja hoitokuvista kiitokset Empulle♥



 Kokonaisuudessaan ratsastuksesta jäi kiva fiilis :) Oli ihana ilma ja olen tosi tyytyväinen Hensuun ja miksen myös itseeni, vaikka istunnassa ja miltei kaikessa onkin rutkasti parannettavaa :D

3 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja ratsastit silloin tosi hyvin ja siististi! Kyllä teistä vielä kouluratsukko saadaan! :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!