tiistai 2. kesäkuuta 2015

#110 Rentoa ratsastelua

Sunnuntaina menin viiden jälkeen Empulle ja haettiin miltei heti hevoset hoidettavaksi. Mulla oli Enska mukana ja vietiin se satulahuoneeseen kun haettiin hevoset. Otin Enskan pihattoon kun hoidettiin hevoset. Enska pääsi tutustumaan lähempää Namuun ja Hensuun ja käymään Hensun selässäkin. Anni oli ratsastanut Hensulla jo aikaisemmin, joten Hensua ei tarvinnut hoitaa kovin perusteellisesti, kun oli jo puhdas. Autoin vielä Namun harjaamisessa ja sitten varustettiin hevoset.






Hoitamisen ja varustuksen jälkeen suunnattiin käppäilemään laitumelle. Alkukäyntien jälkeen tein käynti ja raviympyröitä ja muutamia pysähdyksiä. Ratsastus oli tosi rento, eikä yritetty mitään koulua vääntää. Mutta muutaman harjoitusraviympyrän kun tein, otin Hensua vähän nätimmäksi. Taivuttelin kuitenkin paljon kokoajan ja tein temponvaihteluita.




Vaihdettiin pari kertaa suuntaa ja käveltiin välissä. Juteltiin Empun kanssa ja käytiin vesipaikalla vähän kastelemassa kavioita. Namu meni kunnolla veteen ja polki ja loiskutti, Hensu vain seisoi etukaviot vedessä.

Otettiin muutama laukkakierros molempiin suuntiin ihan rennosti ja lopuksi mentiin tarhaan loppuraveiksi puomeille. Otettiin loppukäynnit, jonka jälkeen hodiettiin hevoset pois.

kuvista kiitokset empulle:)

3 kommenttia:

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!