tiistai 16. kesäkuuta 2015

#112 Namulla ratsastus

Vaikka tämä onkin 112 postaukseni ja kertoo Namulla ratsastuksestani, hätänumeroon ei tarvinnut soittaa ja kaikki meni hyvin! :)

Tosiaan tiistaina 9.6 Menin Empulle joskus iltapäivällä Enskan kanssa. Autoin Emppua heinäladon tyhjennyksessä ensin ja sitten menimme sisälle. Oona tulikin ajoissa ja lähdimme hakemaan hevosia.
Oona tuli siis Empun tunnille ja menin samaiselle tunnille Namun kanssa.
Hepat seuras työtä
työnjohtaja




Hensu ei olisi jaksanut lähteä töihin xD
Kun oltiin hoidettu hevoset suunnattiin kentälle. Hyppäsin selkään ja kävelin alkukäyntejä. Tehtiin käynnissä kulmavoltteja, pysähdyksiä ja täyskaartoja. Namu oli energinen mutta jaksoi kivasti käppäillä ja oli tosi mukavan tuntuinen. Vaihdettiin suuntaa ja tehtiin samaa toiseen suuntaan jonka jälkeen otettiin ravia uraa pitkin ja tehtiin pääty-ympyrä toiseen päähän jolla mentiin puomin yli. Namulla oli kyllä vauhtia mutta kun tajusin antaa enemmän ohjaa se ravasi tyytyväisemmin ja rauhallisemmin. Vaihdettiin suuntaa ravissa ja tehtiin hetki toiseen suuntaan ravijuttuja.







Otettiin välissä käyntiä ja tultiin käynnissä puomitehtävää molempiin suuntiin, sekä vielä ravissa siihen helpompaan suuntaan.




Oona käveli loppukäyntejä ja otin laukkaa pääty-ympyrällä molempiin suuntiin. Vasempaan suuntaan Namu oli mulla paljon rauhallisempi ja parempi ratsastaa ja tosi kivaa oli laukata pitkästä aikaa hevosella :D Tultiin puominkin yli laukassa pari kertaa, jonka jälkeen otin käyntiin ja kävelin sen aikaa, kun Emppu ja Oona laittoivat Hensun pois ja Emppu kävi vaihtamassa ratsastusvaatteet.



erittäin kaunis tämä käännös xD
Emppu hyppäsi selkään ja rakentelin esteet kentälle. Kuvasin Empun ratsastusta ja hyppimisiä ja minusta Namulla ja Empulla meni oikein loistavasti paria pudotusta lukuunnottamatta. Emppu otti loppuverkan ja taluttelin Namua loppukäynnit. Sitten hevosen pois hoitaminen ja laitsalle =)





Kuvat minusta ja Namusta (c) Emppu ♥

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia teillä, onko ponit teidän? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoos :) Namu ja Hensu, sekä Taavi jotka pääasiassa blogissani ovat esiintyneet ovat parhaan kaverini Empun omistuksessa naapurissani =)

      Poista

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!