maanantai 10. lokakuuta 2016

#131 Estekisat Koskella

Oltiin sunnuntaina 9.10.2016 estekisoissa Merjan Tallilla. Olin siellä siis Reetan isän, Reetan ja Laikun kanssa. Menin Laikulla 60cm, luokassa jossa sai valita korkeudeksi joko 40cm, 50cm tai 60cm. Tultiin paikalle n.11:50 ja luokan piti alkaa 12:15. Rataantutustuminen oli kuitenkin juuri alkanut ja kävin nopeasti ilmoittautumassa ja mentiin suoraan kävelemään rata. Radalla oli 7 estettä ja se oli suht yksinkertainen, vaikka aluksi minusta tuntui etten muista sitä millään. Kävin sitä mielessäni kävelyn jälkeen pari kertaa läpi ja sitten se jäikin jo mieleen.


Laitoin omat kamat päälle silläaikaa, kun Reetta isänsä kanssa otti Läiskän ulos trailerista. He ehtivät harjatakkin hepan, jonka jälkeen heitin satulan selkään ja säädin vielä vähän jalustimia Reetan kanssa. Hyppäsin selkään ja kävelin sen aikaa pihalla, kun Repe kävi vessassa.


Hetken kuluttua päästiinkin verkka-alueelle. Herättelin Laikkua ja tein ympyröitä ja siirtymisiä. Tulin ristikon muutaman kerran, samoin pystyn ja okserin ensin yksittäisinä, sitten peräkkäin. Verkassa Laikku oli ihan kohtalaisen tuntuinen, ei kuitenkaan mikään paras mahdollinen. Ratsastin toisiksi viimeisenä ja ratani meni ihan hyvin. Laikku kääntyi ihan hyvin, mutta olisin saanut ratsastaa kyllä vielä vähän reippaammin eteen. Yksi este kolahti, muttei onneksi tippunut ja saatiin ruusukekkin portilta mukaan.kuvat ©RepeMinua ei jännittänyt kisat juurikaan ollenkaan, mikä on ihme, mutta tosi hyvä juttu. Olen tosi tyytyväinen kisoihin kaikinpuolin, Laikku oli ihan mahtava ja oli tosi kivaa!

 Kisat oli järjestetty hyvin ja Repelläkin meni oma luokkansa tosi hyvin. He veivät sinivalkoisen ruusukkeen 80cm radallaan luokasta jossa sai valita 70cm,80cm tai 90cm. Lisää voit lukea Repen blogista.

2 kommenttia:

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!