perjantai 21. lokakuuta 2016

#134 Laikulla ilman satulaa

19.10 Keskiviikkona mentiin Kiian ja Repen kanssa tallille kuuden aikoihin. Minä siivosin karsinan ja Kiia tarhan, kun repe laittoi Laikun hokinreikiin sellaiset "tulpat" etteivät ne täyttyisi. Hoidettiin Laikku kuntoon ja talutin sen maneesiin, kun Kiia oli vielä siivoamassa tarhaa ja Repe haki kameran. Maneesissa taluttelin Laikkua kunnes Kiia tuli ja autoin hänet selkään. Menimme siis ilman satulaa.

Mitäköhän mahdan tehdä xD


Tehtiin Repen kanssa pitkä linja, puomi-ristikko-kavaletti puomi-ristikko-kavaletti-puomi. Kiia tuli ensin linjaa, kun ristikot olivat pieniä ja muut puomeja. Kiia meni ravissa ympyröitä ja puomeja, jonka jälkeen vaihdettiin minut selkään. Tein hetken käynnissä ja ravissa ympyröitä, jonka jälkeen tulin linjan ensin ravissa muutaman kerran. Seuraavaksi mentiin pohkeenväistöä ravissa pitkän sivun alusta uran sisäpuolelta uralle, ympyrällä ravissa viuhka, jonka jälkeen linja. Mentiin samaa tehtävää muutama kerran molempiin suuntiin, jonka jälkeen otin laukkaa ja tultiin laukassa muutaman kerran linja, sekä kahden vinon puomin innari.


Laikku oli aika energinen ja välillä linjan jälkeen sai kyllä miettiä että miten täällä nyt pysyy kun Laikku tykkäsi vaihdella laukkoja ja pomppia melkein paikallaan x). Nostettiin linjaa ja tultiin sitä molempiin suuntiin. Se meni ihan hyvin, vaikkakin välillä kun ei sopinut askel ensimmäiselle puomille, ei koko linjastakaan tullut mitään. Mutta saatiin muutama hyvä suoritus, jonka jälkeen Repe meni vielä samoja tehtäviä ja päädyttiin sitten nostamaan lopuksi linjan viimeinen pysty vähän vajaa 130cm korkeuteen ja senhän Laikku ja Repe hienosti ylitti. Vieläpä ilman satulaa! Vau :) ♥


Jostain syystä melkein kaikki videot linjasta, joka oli nostettu, olivat kadonneet, mutta koosteessa näkyy suurinosa kuitenkin :)

Kaikki kuvat ja videot © Repe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti :) Kiitos jos kommentoit! Arvostan sitä!